Beata - opinia

Wykupiłam karnet na maj, mając nadzieję że w pełni skorzystam z usług klubu. Okazało się, że sauna jest nieczynna z powodu awarii. Ale do kiedy??? A poza tym wykupiLam karnet, który obejmował również wejście do sauny, a tej usługi nie otrzymałam. Co w zamian?. Nie ma żadnej informacji, ponieważ nikt nie wie nic. Dezorganizacja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Beata - opinia

Awaria sauny trwa już z miesiąc a na drzwiach wisi kartka CHWILOWO NIECZYNNA. Wku....a mnie to strasznie. I propozycja że mogę skorzystać z męskiej. Żenada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myśle, ze nie powiesili sobie tej karteczki tylko po to aby wszystkich denerwować. To, że jest awaria ma jakiś powód, a chyba każdy woli korzystać z bezpiecznej, dobrze działającej sauny. Bądźcie bardziej wyrozumiałe, przecież to naprawią ;/

Przecież sauna damska się spaliła! Że tak to powiem jakiś " kretyn" położył na te kamienie drewniane wiadro czy coś w tym stylu i sauna poszła z dymem. Matylda nam to mówiła na zajęciach. Poza tym wystarczy wejść i zobaczyć że jest połowicznie spalona. A to nie jest wina ludzi pracujących w Calypso że jakiś Łoś( klient siłowni) nie pomyślał i przez swoje własne niemyślenie spowodował pożar.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z naszej strony mogę jedynie przeprosić i zapewnić że zwłoka w remoncie sauny nie wynika z lekceważenia potrzeb klientów, ale jest spowodowana czynnikami od nas niezależnymi. Na szczęście zdołaliśmy się już z nimi uporać i jeszcze w tym, najpóźniej w następnym tygodniu, sauna zostanie przywrócona do użytku.