Beetsma.

Skończyłam właśnie współpracę z APT Beetsma i chcę opisać swoje wrażenia.

Pracowałam na kasie w jednym z hipermarketów, kierownictwo kas bez większych zastrzeżeń, starali się mi iść na rękę w kwestii zmiany godzin pracy żebym mogła dotrzeć wieczorem do domu i zawsze służyli pomocą.

Co do pracowników APT Beetsma. Szczerze, bezpardonowo i poważnie - pani menadżer 'projektu' powinna iść się leczyć. Ta kobieta potrafiła wtrynić mnie do pracy, w dniu wolnym oznajmiając mi smsem kolejne zlecenie. Po interwencji telefonicznej i oznajmieniu,że przykładowo tego dnia nie mogę, bo muszę iść do lekarza naskoczyła na mnie po co mi lekarz. oraz zaczęła drzeć się,że jestem związana umową, a moje plany i życie prywatne ją nie interesują. Przez tą kobietę czułam się jak śmieć. Cieszę się,że moja współpraca z nimi się zakończyła, bo takie coś jest po prostu chore. Gdybym wiedziała co mnie czeka, w życiu nie wysłałabym CV własnie tam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Beetsma.

Podpisuje się. Też do niedawna pracowałam przez tą agencje i to jest po prostu kpina.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...