pizzeria bemol w gdyni l zamknięta ?? (2) czy pizzeria bemol jest zmknieta na stałe czy sie gdzieś przeniosła? mieli... ja polecam (2) Cała nasza firma żywi się tam przynajmiej z 6 lat, pizza bardzo dobra ,... Auto Caros Cisowa odpowiedź właściciela (1) Nawiązując do opini Pani Korilin z dnia 06.09.12r. w sprawie zamiany pizzy na... właściciel
Nie polecam! (1) Obsługa: Pani zachowywała sie jakby pracowała tam za karę,była bardzo... koriiin Lubie to! (1) W Bemolu jadam od dawna. Pizza ciepła i pachnąca o doskonałym cieście. Nie... Michał nie polecam (2) Faktycznie popsuło się strasznie.Z tak dobrej pizzy zrobiło się kompletne... Magda Osobiście odradzam. Mieszkam nad tą pizzerią! (6) Z drugiej strony pizzerni widać przez okna gdzie przygotowuje się ciasto.... Pepe Nie polecam (2) Wiem z pewnych źródeł, że zmieniło się tam szefostwo jakoś w grudniu. Już nie... nie polecam Tanio i smacznie (1) Duży wybór pizz w niskich cenach, pizze bogato posypane składnikami, do tego... Pizzerinka nie wiem co mowic (1) mi ogolnie smakuje ale slyszalem opinie ze pracowali tam i nie polecaja nachos Koszty (1) Cena jakoś się nie zminia jednak samo jedzenie tak. Nie jest to to co kiedyś.... klisza Polecam ;) (1) Nie zgadzam sie z opinią kot-filemon... Jestem stałą klientką od kilku lat.... Stała Klientka kot filemon - opinia (1) pizza dobra ale nie kazda sosy coraz gorsze oszukuja na punkty 45 minut... kot filemon