Bez nadzieja
Witam firma jest do dupy że tak brzydko nazwę wczoraj odebrałam laptopa z naprawy który wcześniej był kupowany od nich jakieś 4 lata temu .Ale nie w tym rzecz waśnie odebrałam laptopa cena naprawy 260zł za zwarcie na płycie głównej w niedziele moje dziewczynki włączają laptopa a on nic nie działa.Myślę że ta firma naciąga ludzi by zarobić kasę i oddaje sprzęt w takim samym stanie jakie się do nich zanosi.Jutro pójdę z tym do reklamacji i nie zapłacę nawet złotówki i bede żądała naprawy bo tak na prawdę on w cale nie został naprawiony.Pan który wydawał mi laptopa nawet nie pofatygował się by sprawdzić czy on działa nawet nie otrzymałam pisemka że mój laptop byl tam w naprawie to jest złodziejstwo i wyłudzanie pieniędzy.Dużo znajomych odradzało bym nie zanosiła tam sprzętu bo oni zdzierają i nie naprawiają wcale sprzętu .Dobra rada dajcie se spokój z tym serwisem a tym bardziej z kupnem u nich sprzętu a także naprawy bo otrzymanie to co zanieśliście z taka sama usterką jestem ciekawa tylko co jutro mądre głowy tego sklepu powiedzą na ten temat poszła bym już dziś ale niestety niedziela więc klamki całować nie bede jeśli mi nie naprawią sprzętu za darmo to ja tego tak nie odpuszczę