Bez przesady

Temat dostępny też na forum: Bez przesady
Opinie do spektaklu: Bez przesady.
Bez przesady
Szymon Jachimek

W opinii wielu Polaków feministki to "sfrustrowane baby z wąsami", a problem dyskryminacji płciowej jest wyłącznie lewacką histerią. Spektakl "Bez przesady" nie polemizuje z tą tezą, lecz pokazuje tylko lustrzane odbicie rzeczywistości - co się stanie, gdy pozamieniamy miejscami kobiety i mężczyzn? Czy płeć wpływa na nas w sytuacjach domowych, zawodowych i ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Neomarksistowskiej przemocy symbolicznej

ciąg dalszy...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nazwisko Magdaleny Bochan Jachimek linkuje do Magdaleny Boć. Trochę uważności.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nudne dno

mozna zasnac anie graly amatorsko ....wrzeszcza skacza nic wiecej jesli to jest komedia to ja sr*cilam humor calkiem....dno jakich malo......
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nudy do kwadratu

Wynudziłem się okrutnie... Mam wrażenie, że Pan Jachimek na siłę próbuję zaistnieć, jak nie marnymi felietonami, to teraz niezbyt przemyślanymi i na marnym poziomie spektaklami... Niestety nie tędy droga... Strata czasu... Aczkolwiek aktorzy dobrze wywiązali się ze swoich (niestety kiepskich) ról.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Napewno ten sam spektakl ?

Jestem ogromnie zdumiona czytając ostatnie wpisy, mam poczucie, że byłam na innym spektaklu.
Podjęty został trudny temat i z odwagą pokazany.
W mojej ocenie został on przedstawiony w przejrzysty (jak dla mnie) sposób, naprawdę "kobieto" nie spotkałaś się nigdy z dyskryminacją ? a może jej nie zauważyłaś bądź wyparłaś ? szkoda .....
Spektakl zagrany wyśmienicie, jestem pod wrażeniem realizacji, tekstu oraz ciekawie wplecionych żartobliwych momentów.
Gorąco Polecam :):):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Każdy

powinien obejrzeć tę sztukę!!!! Spektakl zmusza do myślenia. POLECAM!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Jeden, jeden, dwa (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Jeden, jeden, dwa . "Jeden, jeden, dwa" to historia opowiadająca o...

Wiedźmin (46 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wiedźmin . Wiedźmin na podstawie prozy Andrzeja Sapkowskiego Spektakl...

KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ . KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+...