Bezglutenowe jedzenie. Które można szybko i prosto przygotować. Co polecacie?

Cześć. Czy znacie jakieś bezglutenowe produkty które z czystym sumieniem polecacie? Ja od miesiąca kupuje z firmy Noble Health kaszki,chleb i krakersy do własnego przygotowania i jestem bardzo zadowolona i oczywiście polecam. To świetna zabawa dla mnie i dziecka i co najważniejsze zawsze wychodzi smacznie. Ale bardzo mnie ciekawi co wy kupujecie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po co kupować, jak można robić samemu? Wychodzi taniej i zdrowiej, bo bez żadnych konserwantów :) Ja ostatnio piekę chleb z białej kaszy gryczanej, w składzie jest tylko kasza, sól i woda. Zachodu niewiele, ładnie rośnie i nie odbiega dużo od tradycyjnego chleba.

Tak na prawdę prawie wszystko można zrobić bez glutenu, trzeba tylko dobrze poszukać przepisów.

Jeśli jesteście na diecie bezglutenowej to polecam Wam zajrzeć do sklepu https://biozdrowy.pl/pl/produkty-bezglutenowe/ , gdzie znajdziecie produkty bezglutenowe ;)

Inne tematy z forum

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

czemu faceci zdradzaja? (137 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Hiszpańska mucha (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...