Bezpieczeństwo

Witam. Niedługo mam zamiar przeprowadzić się na Stogi, (okolica ulicy Wrzosy) i mam pytanie - Jak wygląda kwestia związana z bezpieczeństwem? Czy mam uważać na złodziei albo grupy ludzi, których interesuje tylko bicie innych? (Na Zaspie, gdzie przez jakiś czas mieszkałem zdarzały się takie przypadki) Na których uważać najbardziej? Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Bezpieczeństwo

Nie pchaj się na Stogi szkoda życia twojego i twojej rodziny. Dzielnica złodziei ćpunów itp
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

Tak jak myślałem ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Bardzo spokojna dzielnica, no i w porównaniu do inych dzielnic bardzo zielona. Polecam
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Stogi to specyficzna dzielnica.Wszyscy się znają, bo albo chodzili razem do szkoły albo mieszkają tu od lat.Jest spokojnie i bezpiecznie,nawet dla nowych mieszkańców.Dzielnica ma dobrą komunikację i wszystko co trzeba (sklepy,apteki,przychodnia,kościół - jedynie cmentarz dalej).Mieszkałam na Stogach dawno temu,od roku mieszkają tu moje dzieci i chwalą sobie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

proponuje podejść do dzielnicowego i zasięgnąć opinii najszybciej i najłatwiej ;-) Pozdrawiam
"nie taki diabeł straszny jak go malują "
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...