Bezpieczeństwo

Witam w styczniu mam zamiar się przeprowadzić na stogi, jak oceniacie bezpieczeństwo?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spoko :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak bezpieczeństwa na drodze, strach przechodzić przez ulice.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Bezpieczeństwo

Jak wszedzie znajda sie osiedlowe zurki czy mistrzowie kierownicy. Tez mnie straszyli, ze Stogi niebezpieczne. To klamstwo. Stogi sa cudowne. Codziennie po 22 wychodze z psem. Cisza, spokoj. Nie zamienilabym Stogow na zadna inna dzielnice, a mieszkalam w kilku. Stogi to ostoja. Morze, jezioro, lasy, Wisla. Kazdy znajdzie cos dla siebie.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bezpieczeństwo

witam.podzielam zdanie,mieszkam tu 6-lat dzielnica ok tylko bardziej samorzady powinny zadbac o zielen tz.kosic trawniki,a sluzby miejskie karac kierowcow za parkowanie na trawnikach,to nidopuszczalne co sie widzi obok budynkow kierowcy parkuja gdzie popadnie!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sama prawda, niektórzy kierowcy robią co chcą. Przydałoby się przycisnąć jakoś radę dzielnicy bo są leniwi i nic nie robią albo mówią, że się nie da bo to nie ich kompetencje. Jeszcze pogoniłbym tylko tych pijaków z pod sklepu "Od i do".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...