Re: Bezplatne badanie USG 4 D w Alfa Centrum
dla mnie to trochę wyglądało tak, że 60 osobom się udało (na te 2 dni), ale 200 wcisnęli zniżkę, jeśli masa osób się i tak wybierze i tak będą zarobieni po pachy :] generalnie promocja świetna dla kliniki, tylko organizacja do kitu... W niedzielę dało się dogadać z lekarzem i przyjmował Panie, które nie były zapisane. Problem miały za to hostessy, co było dla mnie szokiem, bo jeśli lekarz mówi, że chce przyjąć kogoś, to jakim cudem one zabraniały? ogólnie cyrk na kółkach, a godzin pilnowały jakby to nie wiem jak super było zorganizowane, a nie było wcale. informacja o zapisach powinna być na plakatach, a nie na profilu fb! Poza tym, skoro organizatorzy 3 dni wcześniej wiedzieli, że będą zapisy, jakim cudem ktoś z obsługi w sobotę przed 11 poinformował mnie, że nie ma zapisów tylko kolejka? poczułam się oszukana... w ogóle nie wiem, jak mogli tak to reklamować, a dać jedno stanowisko. śmieszne. to mogli zapisy mailowe zrobić i nie byłoby burdelu, ani płaczących (!) ciężarnych. A potem 'szok, nie spodziewali się takich tłumów', jak to się nie spodziewali? jestem w 6mscu i akcje ze zwykłym usg były już z 2 czy 3 w 3mieście, ale o 4d pierwsze słyszę, przecież to było logiczne, że będą tłumy...
2
0