Bezsenność

Są tu jakieś nocne marki ,dręczy mnie ta cisza w domu .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bezsenność

dziś to bym się tak lampkę wina napiła i do tego kawałek dobrej mlecznej czekolady i tak się zastanawiam czy nie iść czegoś zjeść ale tak się postrzymuje

a u mnie słychać tylko skrzypienie podłogi, marudzenie kota i wiater.
to chyba nie "tylko", ale "aż".
o, i jeszcze wino pracuje. jakiż to rozweselający i kojący dźwięk na skołatane nerwy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

fakt jest taki zamiast spać to siedzę przed kompem ale o tej porze większość ludzi albo śpi albo baluje a tu nie ma się do kogo odezwać

a u mnie tylko bicie mojego serca :P

miło że ktoś jest lepsze to niż cisza i cisza słychać tylko oddechy śpiących dzieci

tej nocy nawet ja ;)

widać nie ,myślałam że wszyscy zaginęli w akcji zresztą dziś niedziela może to ma też znaczenie

Wow...
A myślałem, że wszystkie "bezsenne" wątki już całkiem zdechły, bo ich uczestnicy przestali mieć problemy ze snem, albo się zajeli sobą nawzajem :D

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (707 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....