Biedronka w Bojanie

Jak w temacie:)
Plotka czy ktoś ma jakieś potwierdzone dane?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Biedronka w Bojanie

Bedzie bedzie. Na zlosc niektorym na przeciwkp Groszka
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Będzie będzie,to potwierdzona informacja!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

a w Chwaszczynie będzie LIDL!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest pewna i potwierdzona informacja. Biedronki w Bojanie NIE będzie. Nie opłaca się budować w tej lokalizacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Z tego co się dowiedziałem jeszcze na wiosne startują z budową.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będzie, jeszcze w tym roku.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

ha ha ha, ale bzdura, nie będzie żadnej biedronki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16

z pewnego źródła wiem że jeszcze w tym roku stanie biedronka na przeciwko Pana Jacka. I na tym zakończmy temat
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

AM REST - polska sieć restauracji. A niby od czego ten skrót :). Mac Donalds też jest polską firmą Mac Donalds Polska Sp. z o.o. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nigdy nie mów nigdy. Bo to nieprawda. Skąd wiesz co w przyszłości będzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Haha, co racja to racja:D
Ostatnio widziałem kilka razy wóz dostawczy tesco w Bojanie:)

Fajnie że takie rzeczy się rozwijają, zwłaszcza dla osób niepełnosprawnych, lub takich którzy nie mogą się z domu ruszyć.s
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co Wam tak zależy na tej Biedronce, z Tesco sami wam zakupy przywiozą do Bojana, można robić zakupy przez internet, zapłacicie kilka PLN za dowóz a czas spędzacie z rodzina albo kochanką/kochankiem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepraszam Ciebie Zyga,ale to co twoja znajoma w gminie powiedziała równa się z poziomem tego co się usłyszało w sklepie.

Kobity poustawie po znajomości,i z rodziny. Pewnie są informowane odrazu o tym o czym się mówi w pokojach w Urzędnie Gminy...

Zresztą ja się wykłucać tutaj nie będę, ja jestem pewny swojego źródła które potwierdziło się w przypadku budowy biedronki przy pętli na Wiczlinie. A jak będziemy słuchać ludzi z UG to będziemy w sandałach w zimę chodzić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

sds masz dobre wiadomosci bedzie biedronkatak
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ta twoja znajoma to jakaś nie kompetentna do takich rzeczy pewnie jest. może kawusie pija, gdy o ważnych sprawach jest mowa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

jeszcze raz powtarzam,to bzdura nigdy biedronka nie powstanie w bojanie,nie wiem dlaczego ktos rozpuszcza takie glupoty,dzisiaj rozmawialem w gminie ze znajoma, biedronka nigdy nie miala zainteresowania bojanem, przestancie siac zamieszanie.powtarzam jeszcze raz totalna bzdura,z pierwszej reki to ktos dostal za mlodu po lbie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kto będzie chciał kupować u p. Jacka, to będzie kupować dalej, ten co nie chcę to będzie kupował w Biedrze, a co wy się wyglądem biedry przejmujecie?I kto tu piszę że biedra nie jest wcale taka tania? Jak kogoś stać to może nie widzi różnicy,ale niektórzy liczą każdy pieniądz i patrzą na takie rzeczy.
No ale wiadomo ktoś ma kase, to i ma w 4 literach to co myślą biedniejsi.

A co do tego czy powstanie biedronka w Bojanie, to możecie być pewni że powstanie:) Wiadomości z pierwszej ręki, a nie zasłyszane w sklepie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

bzdura,takie jak biedronka,makro i inne potentata psuja jakosc i polski rynek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

No nie. Jeszcze będą mi mówić gdzie i co mam kupować, i jak mam spędzać czas wolny. Po drugie nie może tak być że osoby wybrane do RG w rację swojego, powtarzam swojego interesu blokują rozwój gospodarczy, socjalny, ekonomiczny regionu. Żenada. Komuna sie skończyła.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja rozumiem, że każdy ma swoje preferencje dotyczące wyborów gdzie dokonuje zakupów. Dlaczego jednak odmawiać ludziom wyboru? Jeżeli powstałby w Bojanie sklep typu Biedronka, to czy byłaby to dla Ciebie jakaś szkoda?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Ogrzewanie gazem (62 odpowiedzi)

Witam, jakie macie rachunki zimą za ogrzewanie domu gazem ok. 200m2 ? Szykuje się na zmianę pieca...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Quadowiec (3 odpowiedzi)

Dzien dobry. Czy ktos kojarzy osobe, ktora wczoraj po godzine 22 wjechala quadem na ulice Mila?...