Biedronka w Bojanie

Jak w temacie:)
Plotka czy ktoś ma jakieś potwierdzone dane?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Biedronka w Bojanie

Już niedługo!!!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo chciałbym żeby nasza biedronka była otwarta ale wydaje mi się że nie ma takiej opcji żeby otworzyli w połowie albo jak piszecie jakimiś tylnymi drzwiami. Jeżeli okaże się to prawda to po prostu brak słów. Po prostu parodia dla komików albo praca dla prokuratorów. Takie mam rozmyślenia a czas pokarze jak będzie. Osobiście wolę żeby otworzyli biedronkę normalnie po legalu, ale skoro nie ma innego sposobu to trudno - OTWIERAJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13

ale tylko jedne skrzydlo od drzwi,nastepne w przyszlym tygodniu:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jutro otwieraja biedronke
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Biedronka się po cichu otworzyła i wpuszcza od tyłu wtajemniczonych klientów:D
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziś około 17 byłem w sklepie w groszku (wracam wtedy z pracy) i nie było żadnych klientów a zawsze była kolejka do kasy. Czyżby jakiś bojkot typu NIE LUBIE GROSZKU. Jeżeli tak to dajcie znać mogę dołączyć!
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Wierny Konstytucji i prawu Rzeczypospolitej Polskiej, ślubuję uroczyście obowiązki radnego sprawować godnie, rzetelnie i uczciwie, mając na względzie dobro mojej gminy i jej mieszkańców." Po tych słowach przyszły Radny wstaje i mówi: "Ślubuję".

Ciekawe czy rzeczony radny owe słowa wypowiedział głośno i wyraźnie? Czy, li tylko może tak sobie pod nosem? Oj krótką pamięć co nie którzy z naszych Radnych mają, oj krótką. W szkole podstawowej czy kolejnej do której uczęszczać miał sposobność, na języku polskim nie jeden wers wiersza do głowy wbić musiał/musiała, a tu po 30-stce ni w ząb zapamiętać dwóch wersów nie mogą.
Na domiar złego mieszkańcy lepszą pamięć mają i nie zapomną w odpowiedniej chwili co, gdzie, kiedy i komu zrobili.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie. :-)
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oj oj Panie Jacku tak się nie robi. Do Kościoła to w pierwszym rzędzie ale napaskudzić to jeszcze lepiej. Tak się nie robi... Czekamy na wybory i już. Jak już ktoś napisał Biedronkę i tak otworzą prędzej czy później.
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 1

wydaje mi się że parkingiem u Jacka powinno zainteresować starostwo a może i prokurator a nie wójt. Z takiego sklepu powinno być jeden wyjazd z parkingu a nie każdy sobie cofa prosto na główna drogę. Ale RADY załatwił sobie pozwolenie. W tym naszym Bojanie to niektórzy radni myślą że mają na nazwisko Kozioł i mieszkają w Wylikowyjach z filmu Ranczo. Za trzy miesiące postarajcie się wszyscy ocenić przy urnach wyborczych prace jednego radnego dla rozwoju naszej wsi a biedronke i tak otworzą a radny obudzi się z ręką w nocniku. Sklep nie zarabia i diety radnego nie ma !!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam nadzieję, że i na Pana Jacka też coś się znajdzie. Na pewno damy temu wyraz w następnych wyborach
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trzeba spytać w gminie jak Pan Jacek załatwił sobie place do parkowania przed jego sklepem.Tym powinien się zainteresować Pan Wójt.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pan radny jest zaprzeczeniem misji radnego załatwia tylko to co jest zgodne z jego interesem
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kazdy sądzi sam po sobie.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak to wiocha, wielkie wydarzenie, otwarcie biedry. Tyle szumu, jest już komitet kolejkowy,? będzie coś darmo, może papier toaletowy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 47

TAK TO. zapytaj się Jacka
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak to "zastrzegł wjazd"? Jakim prawem? A ten spychacz,który stoi na wjeżdzie na parking,to kogo jest?
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 2

niedawno w groszku kupiłam gazetę z poprzedniego dnia. Nie zauważyłam, a na zgłoszona pretensję, po kilku dniach usłyszałam, że czasem ludzie pytają o takie gazety.
Nigdy tam nie kupuje.
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jest dziełem
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 1

to prawda biedronka nieczynna ....przepraszają ...z przyczyn technicznych. Nikt nie umiał mi podać terminu otwarcia. Nie chce mi się wierzyć , że to nie jest dzieło Jacka
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Kanalizacja (5 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...