Biedronka w Wiczlinie

W Wiczlinie, obok Ogrodu "Zielony" ma byc Biedronka. Budują w szykim tempie. Teraz walczcie o Łanową, bo nie sposób po niej jechac.Piszcie do Zarządu Dróg i Zieleni i najlepszego prezydenta w Polsce- Wojciecha Szczurka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Biedronka w Wiczlinie

to rzut beretem od Bojana, fajnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No faktycznie trzeba się "przerzucić", bo przejechać się tam raczej nie da. A jak jechać na około to po drodze z 3 inne Biedronki są.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

podczas roztopów to do własnego domu ciężko dojechać, ale jak już wiosna przyjdzie, wyrównają drogi to 5 min z Bojana do Wiczlina jest.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

pozyjem - uwidim, oby....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieszkańcy okolicznych domów, którzy korzystają z drogi na Wiczlino zrzucają się po 20 zł miesięcznie na równiarkę, mam nadzieje że i inni nam pomogą.

To trzeba zorganizowac inaczej. Wczoraj to równanie składkowe nie wyszło. Dzisiaj Gdynia podobno z dużym sprzeetem ma wyrównać ile sie da. Z ZDZ trzeba podjąć rozmowy, może trochę się dołożymy i od p. Sochy do granicy Bojana pokryjemy koszty. Jest nas coraz wiecej i łatwiej będzie je rozłozyć.. Panowie, do dzieła, rozruszać tę całą okolicę. Jak sami dla siebie czegoś nie zrobimy to nikt nam nic nie załatwi.

Proponuję zrobić dokumentację zdjęciową z tymi lejami po bombie, zamówić wyrównanie (porządne - wraz z odbiorem robót) a rachunek wysłać na adres gminy. I tak regularnie raz w miesiącu - może to coś pomoże.

A na poważnie - mieszkam blisko szkoły, spokojnie mogę jechać przez Chwaszczyno, ale pracuję na Karwinach, co powoduje, że tamta droga bardziej mi leży, więc jeśli będzie jakaś porządna zbiórka (w jakiś sposób zorganizowana) to jestem skłonna dołożyć te 20 złociszy na m-c.

Napisałem że jakieś 2-3 godziny temu w tym temacie że:
Okoliczni mieszkańcy zbierają po 20 zł, na równiarkę która chociaż trochę wyrówna drogę na wiczlino, fajnie jakby więcej osób korzystających z tej drogi pomogło nam.

Czemu!!!! Mój post został usunięty?
Może jakiś mądry administrator przedstawi tutaj w tym temacie powód usunięcia mojej wiadomości?
Bo jeśli nie to spytam kogoś z zarządu redakcji trojmiasto.pl w jaki sposób moderowane są fora.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

@sds twoja wypowiedż nie została usunięta, przyjrzyj się

Przepraszam w takim razie tych których mogłem urazić.
Nie zauważyłem postu, bo wpisałem inny nick.

@sds nie podszywaj sie pod siebie pod innym nikiem. :)

"Nie podszywaj się pod siebie" Nowy poziom podszywania się pod kogoś:D
Sorki na forum sfgs, mam swój stały nick, a tutaj na trojmiasto.pl panuje taki bałagan i w przypadku większości użytkowników chamstwo w wypowiedzach że poprostu nie dbam o to czy wpiszę sds 111 123 czy wc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Grzybiarze-klatwa ignorancji (11 odpowiedzi)

Moje cztery spotkania z grzybiarzami na prywatnej posesji i ciekawe scenariusze. - Pani na...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (6 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...