Bieganie Rumia

Temat dostępny też na forum: Rumia
Cześć!
Ostatnio się przemogłem, powiedziałem "trzeba coś z sobą zrobić", założyłem gorsze buty i pobiegłem gdzieś przed siebie... wróciłem do domu po 45 minutach, dosyć zadowolony z siebie. Ale przyjemnie bolą mięśnie łydki i uda na drugi dzień, aż czuję że żyję :)
Chciałbym to powtórzyć i w końcu przyzwyczaić się do biegania, ponieważ mam do zrzucenia z brzucha jakieś 20 kg. Czy jest ktoś chętny do biegania 2, a potem może i 3 razy w tygodniu po ulicach Rumi? Razem jest raźniej i bezpieczniej, no i jest większa motywacja :) Jest mi zupełnie obojętne czy spodziewasz się jakieś rozmowy w trakcie, równie dobrze możemy biec koło siebie ze słuchawkami w uszach. Godziny myślę popołudniowe wieczorne 18:00 - 20:00. Z tym że czas trwania godzinka to maksymalnie myślę ;D Dopiero zaczynam i nie mam kondycji więc na pewno dasz sobie ze mną radę. gadu 1435647 tel 605176282

Maciek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Bieganie Rumia

podbijam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

myślę,że chętni pewnie by się znaleźli, ale ogłoszenie - w dzisiejszych czasach - zabrzmiało jak od zboczeńca pewnie dlatego bez odpowiedzi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hehe ja tez zaczynam bieganie za kilka dni...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Agnieszka życzę powodzenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i jak tam z bieganiem? ktoś biega?

Ja biegam

biegamy codziennie od godz.19 po 10 km w stronę Dębogórza, lub Dębogórska, starowiejska, dąbrowskiego tak do 10 km, jest juz nas trzech, z osiedla Aleja Dębowa rumia, chetnych zapraszamy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć, zacząłem biegać od miesiąca po ścieżkach leśnych koło oczyszczalni i Dębogórza Wybudowanie. Z chęcią bym to robił w jakieś grupie. Raźniej , bezpieczniej i weselej. Możecie napisać jak często i długo biegacie, czy gdzieś już uczestniczycie w biegach zorganizowanych. W jakim jesteście wieku.
Pozd.

cześć, wybiegamy z osiedla Aleja Dębowa o godz:19:00 biegniemy na luziku bez spinki, jak nogi poniosą... w wiek nie ma znaczenia masz ochote zapraszamy. bieżemy udział w sob. bieg europejskim, następny weekend, biegi górskie, nastęnie zapisani jesteśmy na wieżyce. biegamy około 10km w godzince się mieścimy- zapraszamy w środe

"bieżemy udział" OMG
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

pisze jak mi wygodnie, a tak wygodnie jest...

przeprowadziłem się do Gdyni i biegam po bulwarze.
140 km w zeszłym miesiącu :)

Inne tematy z forum

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (49 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

Sport (4 odpowiedzi)

Looking to offload my Zdrowit gym membership! 9 months left at only 139 zł. Think of the gains...

Akcesoria do jogi (8 odpowiedzi)

Coraz więcej osób zaczyna praktykować jogę, ale rynek akcesoriów rośnie jeszcze szybciej kostki,...