Bieganie Rumia

Temat dostępny też na forum: Sport
Cześć!
Ostatnio się przemogłem, powiedziałem "trzeba coś z sobą zrobić", założyłem gorsze buty i pobiegłem gdzieś przed siebie... wróciłem do domu po 45 minutach, dosyć zadowolony z siebie. Ale przyjemnie bolą mięśnie łydki i uda na drugi dzień, aż czuję że żyję :)
Chciałbym to powtórzyć i w końcu przyzwyczaić się do biegania, ponieważ mam do zrzucenia z brzucha jakieś 20 kg. Czy jest ktoś chętny do biegania 2, a potem może i 3 razy w tygodniu po ulicach Rumi? Razem jest raźniej i bezpieczniej, no i jest większa motywacja :) Jest mi zupełnie obojętne czy spodziewasz się jakieś rozmowy w trakcie, równie dobrze możemy biec koło siebie ze słuchawkami w uszach. Godziny myślę popołudniowe wieczorne 18:00 - 20:00. Z tym że czas trwania godzinka to maksymalnie myślę ;D Dopiero zaczynam i nie mam kondycji więc na pewno dasz sobie ze mną radę. gadu 1435647 tel 605176282

Maciek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Bieganie Rumia

podbijam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

myślę,że chętni pewnie by się znaleźli, ale ogłoszenie - w dzisiejszych czasach - zabrzmiało jak od zboczeńca pewnie dlatego bez odpowiedzi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hehe ja tez zaczynam bieganie za kilka dni...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Agnieszka życzę powodzenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i jak tam z bieganiem? ktoś biega?

Ja biegam

biegamy codziennie od godz.19 po 10 km w stronę Dębogórza, lub Dębogórska, starowiejska, dąbrowskiego tak do 10 km, jest juz nas trzech, z osiedla Aleja Dębowa rumia, chetnych zapraszamy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć, zacząłem biegać od miesiąca po ścieżkach leśnych koło oczyszczalni i Dębogórza Wybudowanie. Z chęcią bym to robił w jakieś grupie. Raźniej , bezpieczniej i weselej. Możecie napisać jak często i długo biegacie, czy gdzieś już uczestniczycie w biegach zorganizowanych. W jakim jesteście wieku.
Pozd.

cześć, wybiegamy z osiedla Aleja Dębowa o godz:19:00 biegniemy na luziku bez spinki, jak nogi poniosą... w wiek nie ma znaczenia masz ochote zapraszamy. bieżemy udział w sob. bieg europejskim, następny weekend, biegi górskie, nastęnie zapisani jesteśmy na wieżyce. biegamy około 10km w godzince się mieścimy- zapraszamy w środe

"bieżemy udział" OMG
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

pisze jak mi wygodnie, a tak wygodnie jest...

przeprowadziłem się do Gdyni i biegam po bulwarze.
140 km w zeszłym miesiącu :)

Inne tematy z forum

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (14 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...

Osiedle Archipelag (14 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...