Bielizna Korygująca - szukam

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam,

Czy wiecie gdzie mozna kupić ładną i niedrogą bieliznę korygującą...interesuję mnie przede wszytskim taka bez fiszbin, aby lekko spłaszczała brzuch. Może macie swoje typy!?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bielizna Korygująca - szukam

ja polecam stronkę http://pogas.pl/modelujaca-c136.html

jak mam kupić bieliznę czy rajstopki to zawsze tu :)))

a ostatnio kupiłam sukienkę nawet

Ja mogę polecić Feminafit http://www.feminafit.pl/products/145 . Mają niewiarygodnie niskie ceny. Ja odebrałam osobiście zamówienie specjalnie jechałam do Gdynii, bo nie byłam pewna jaki rozmiar wybrać. Kupiłam za 35 zł !!! Wysokie majtki bezszwowe z silikonem. Takie jak z programu Trinny i Susannach. KUpiłam tez gorset wyszczuplający body control i inne:) Jak Ci nie po drodze to mogą Ci wysłać do domu. To sklep internetowy i w sumie nie ma tam jak przymierzyć ale możesz to zrobić w domu i wymienić gdyby co. Przez zakupem zmierz pas i biodra. Pani, która tam pracuje idealnie na tej podstawie wszystko mi dobrała.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja kupilam sobie w galeri baltyckiej w sklepie gatta, moze nie jest najtansza bo 134 zl.placilam,ale daje rewelacyjny efekt. Mam po ciazy wiekszy brzuch troche,a przez bielizne wszystko 'weszlo' do srodka i brzuch wyglada jak przed ciaza

Dziękuje Gabi..właśnie o to mi chodziło. No i ta cena ..super dzięki

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...