Re: Bielizna ślubna - gdzie?
ja w końcu znalazłam odpowiedni stanik - bardotkę ... Na początku szukałam 75 B/C i mierzyłam model ivette firmy Dalia. Bardzo nieuprzejma Pani w jednym ze sklepów w Galerii Rumia mi go pokazywała (już nie pamiętam którym).
Przeszłam wszystkie sklepy z bielizną w riwierze, jeden ładny, ale bałam się że nie będzie trzymał na swoim miejscu widziałam w Oysho.
W Galerii Rajstop byłam, był straszny tłok akurat, mierzyłam 3 modele, ale żaden mi nie odpowiadał, ale dowiedziałam się że mam 65G ;)
Akurat przyszła nowa dostawa, ale nierozpakowana w kartonach więc niedostępna, a tam miały być nowe modele jasnych bardotek. Po paru dniach przyszłam to okazało się że jest aż jeden nowy Konrad- Carmelia, ale nie było rozmiaru i był biały, a szukałam ecri.
Byłam w lingerii obok empiku - nie było ani jednego modelu bardotki!
W końcu trafiłam w internecie na podobno fajny sklep w wejherowie w kauflandzie bardotka - pojechałam i jeszcze raz mierzyłam dalię ivette ale już 65, nie było rozmiaru, ale dowiedziałam się, że mają sklep w Rumi - tam mieszkam. Dziś byłam i znalazłam swój rozmiar w kolorze czarnym, więc zamówiłam ecri - cena (byłam w szoku, bo sprawdzałam w internecie) 95zł - na allegro najtaniej 98.
I też dziewczyna zna się na rozmiarach, potrawi podać odpowiedni rozmiar stanika a to bardzo ważne, bo mocno zastanawiałam się, czemu prawie każda panna młoda w sukni bez ramiączek co chwile poprawia biust i już wiem-źle dobrany stanik;)
Więc polecam Wam model ivette dalia - fajnie trzyma, unosi biust i zbiera do środka, a taki podobno musi być (tak mówiły panie gdy kupowałam suknie).
Polecam też christelle (gajeria rajstop) w gdyni i bardotkę (3 sklepy w wejherowie i 1 w rumi), Panie znają się na rzeczy :)
2
0