Bigus&Smarz

Orientuje się ktoś ile kosztuje strzyżenie damskie z modelowaniem w Salonie Bigus&Smarz w Gdańsku?
proszę również o opinie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bigus&Smarz

a nie mają cennika na swojej stronie?

Placilam 70 zl

a jaka jest cena farbowania ?

Czy potrafią doradzić i dobrać fryzurę odpowiednią do możliwości włosów i kształtu twarzy - proszę o opinie osoby, które które były na strzyżeniu i farbowaniu

Może jednak ktoś był i się wypowie?

Czy faktycznie są tacy super - proszę o opinie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest salon, gdzie fryzjer jest dla ciebie. Słucha tego, czego od niego wymagasz i daje ci rozwiązanie. Ja z takim czymś sie jeszcze nie spotkałam :) Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chodziłam do Pana Radka do Alternativ, ale teraz byłam u niego w nowym salonie. Odratował moje włosy po masakrycznym farbowaniu. Polecam bardzo. Zapłaciłam razem z farbowaniem 170 zł. Uważam ze to nie dużo, biorąc pod uwagę, że w poprzednim salonie zapłaciłam podobną kwotę, a moje włosy się nie nadawały - kolor zielony!!!! Już nigdy nie zmienię fryzjera, będę wierna Panu Smarzowi :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Radek i Robert może są i ok. ale PAni Iza....no cóż, przemiła osoba ale chyba jeszcze bardzo dużo musi się nauczyć.

Inne tematy z forum

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (30 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

gdzie depilacja laserowa?? (111 odpowiedzi)

Hej znacie jakis doby salon gdzie robia depilacje laserem diodowym w Trojmiescie?? Najlepiej aby...