BikeTour Matemblewo

Kto się wybiera? Pogoda ma być średnia ale prawdziwym bikerom to chyba nie przeszkadza :) podobno rekordowo wysoka frekwencja wśród elity - mają być wszyscy najlepsi, więc lekko nie będzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: BikeTour Matemblewo

MNie nie będzie więc poziom będzie dla każdego ;-)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

A kolega startuje czy tylko przed ekranem komputera prześledzi wyniki. Podejrzewam, że to drugie.
Pewnie trasa będzie za łatwa jak na skandii lub deszcz spadnie. Generalnie kolego do prawdziwych bikerów, to Ci jeszcze brakuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale wy zestresowani ludzie jesteście. wyżywać się na rowerze ! :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

super impreza, nawet deszcz nie przeszkodził, frekwencja spora, traska super - nie ma co - na starcie poczułem się jak w sklepie mięsnym za czasów PRL jak sędzia nas "ustawiał" drąc się na nas jak na bydło jakieś. Czy nie można by wprowadzić jakichś cywilizowanych metod typu wyczytywanie zawodników w kolejności według punktów z poprzednich edycji i wpuszczanie do sektora po kolei, tak jak zresztą w XC powinno być
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

chyba nie byłeś na Family Cup, Bike Tour w porównaniu z tamtą organizacją to PRO :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

gdzie mogę znaleźć wyniki generalne po dwóch edycjach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

w Internecie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...