to jakaś pomyłka (6) Byłam w klubie Joker ze znajomymi. Na początku wszystko ok, poza obowiązkową... Agnieszka Green (1) Witam! Widze ze zdania sa podzielone co do klubu,a moje zdanie jest takie nie... Mirek Najlepsze miejsce na snooker (1) Rewelacyjne stoły i proste kije, bardzo przyjemny wystrój i klimat. Jak ktoś... Paweł
urodziny (1) Byłam kilka krotnie na urodzinach tam oraz z dziećmi na bilardzie,jest... Kasia PKO Zgadzam sie z AdamemF! (1) Stanowczo widać olbrzymie zmiany!!! Oczywiście na lepsze! Nareszcie jest tam... Anka Porażka (1) Skorzystałem poprzez Grupera, czyli miałem kupon. Rezerwacja w sobotę na 17.... Marek prawda o greenie (2) siemanko ja czyli Puc znany tez Jacobem (Grubym, Tadeuszem) w greenie musze... Puc ... (2) Witam , no cóż byliśmy ze znajomymi w w/w klubie i nie oczekiwaliśmy zbyt... gracz Bardzo Dobry Klub :D (1) Klub jest normalny. Ciasno jest troszeczke wienc kmofort gry maleje. Jest... Krzysztof Jestem podekscytowana gdy tam zagladam:) (1) Uwielbiam Was:) i ten Pan barman az milo patrzec:* ******* Lokal niegdyś wyśmienity teraz chyli się ku upadkowi. Nie polecam!! (1) Co do miejscówki jestem na NIE!. Brak kultury osobistej u obsługi, sukno na... Kami Słabiutki lokal (1) słaba obsługa, jedynie w miarę korzystne ceny, poza tym lokal chyba widac... Marek Wojtal to jest to!!! (1) Wracam z klubu bilardowego . smierdze fajkami i mam podly humor. Tego nie... skwarek klub w miare OK ... obsluga niestety nie ma stylu... (1) bylem z dziewczyna 1 raz w tym klubie, wszystko zaczelo sie ok,... marcin klub snookerowy z prawdziwego zdarzenia (1) We Freeballu bywam bardzo czesto, głównie ze względu na miłą obsługę oraz... Michu Nareszcie Bilard... (1) - 3x pool 4xsnooker + Lokal bez dymu!!! Palacze palą na zewnątrz -... adam Polecam (2) Klub znajduje się w centrum Sopotu, a jednocześnie trochę z boku - to czyni... asia klimacik, kameralnie, przytulnie i super obsługa! (1) witam, generalnie, dla wtajemniczonych, dobra muza na życzenie, dwa stoły... zadowolony p - opinia (1) Calkiem sympatycznie chociaz szkiełko by sie przydalo i na dole bar zamiast... p Polecam (1) Klub jest spoko i fajnie się tam można pobewić JA