Bilet do raju

Temat dostępny też na forum: Bilet do raju
Opinie do filmu: Bilet do raju.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żadna

siła nie zaciągnie mnie do kina, przecież niedawnego kinomana. Teraz kina są barami, gdzie tylko się żre. A repertuar jest do niczego.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 9

Bilet do raju

Wow. Świetny film. Dawno się tak nie uśmiałem. Scenariusz banalny ale zdjęcia, gra aktorów i dialogi. Super.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

2h urlopu

dużo humoru, lekkostrawna fabuła, ale przede wszystkim miejsce tej historii to jak krotki wypad na urlop. mozna pozazdroscic aktorom bo na pewno mieli piekny czas zdjeciowy. polecam bez dwóch zdan. Cytat J.Roberts jestem za stara zeby udawać młodą moj ulubiony ;))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z braku laku...

Filmik łatwy, miły i przyjemny. Fabuła przewidywalna do bólu - od pierwszych kadrów wiadomo jak się skończy , bo to typowy, taśmowy produkt hollywoodu. Folklor Bali w wersji dla bogatych turystów. Wszyscy tam pracują lekko i dla przyjemności. Przeważnie świętują. Pewnie sponsorowały ten film biura podróży. Słynne wschody słońca mamy nie gorsze na Helu czy nawet na sopockim molo. Plenery nad bieszczadzką Soliną. W dwóch, trzech momentach słychać było śmiech kilku osób - może coś zobaczyły w smartfonach. Wcale nie jestem up..dliwym malkontentem, ale można ten sam czas poświęcić na ambitniejsze kino - może nawet komedię. Na razie ciepło w kinach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wspaniały!!!!!

Zabawny, mądry, piękny. Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wow

Znowu ktoś wow-a. Przecież to jest po polskawemu. A poza tym mój pies Reks też ciągle robi - wow, wow, wowowow, wow, wowow!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie sądziłem

że ja, kinoman przestanę chodzić do kina. A to dlatego, że jest beznadziejny repertuar.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dawniej

kina miały swój klimat. A w tych nowoczesnych można ogłupieć od ryku głośników. Wszystko poszło zamiast w treść, w obraz w sens w potworny ogłupiający ryk głośników. No i oślepiające tzw. efekty specjalne. Po co mi to?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapowiadał się lepiej, ale może być.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bilet

Filmowa galanteria ale bardzo przyjemnie się ogląda i wychodzi z kina w dobrym nastroju
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zbyt przesłodzony
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przestańcie żreć w kinie. To tak trudno wytrzymać półtorej godziny bez jedzenia?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bilet do....

Piękne widoki. Treść banalna. Zakończenie przewidywalne. Ogólnie średni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lekki film poprawiający nastrój

Przyjemny, lekki film z pięknymi obrazami, idealny na weekend. Przez 1,5 godziny można zapomnieć o problemach, chłodzie na zewnątrz, pośmiać się .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie idż

Same ograne, beznadziejne, holiłódzkie triki. NIE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Pod wulkanem (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pod wulkanem . Przeczytaj o filmie.

Andy Warhol. Amerykański sen (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Andy Warhol. Amerykański sen . Przeczytaj o filmie.

Rejs (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rejs . Przeczytaj o filmie.