Hubert - ocena (1) Obsługa genialna, przede wszystkim ten młodzieniec, Pan Bartosz. Serdecznie... Hubert Łukasz Adamczyk - ocena (1) Wszystko spełniło oczekiwania. Polecam :) Łukasz Adamczyk Anna - ocena (1) Szybki czas realizacji. Serdecznie polecam Anna
Kacper - ocena (1) Super serwis, szybki czas realizacji naprawy. Naprawa gwarancyjna bez żadnych... Kacper Jacek - ocena (1) Polecam ten serwis, wszystko ok! Sprawnie i bezpiecznie a do tego miło.... Jacek Izabela - ocena (1) Błyskawiczna i skuteczna pomoc dla mojego smartfona, który miał zdecydowanie... Izabela Robert - ocena (1) Szybko sprawnie jestem bardzo zadowolony Robert Rafał - ocena (1) Profesjonalny serwis, szybki czas naprawy i fachowe doradztwo. Rekomenduję w... Rafał Arek - ocena (1) Polecam, wszystko ok - szybko, miło i profesjonalnie. Arek Rafał - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Kompleksowo i szybko zajęli się moim... Rafał Sławek KL - ocena (1) Polecam ten serwis, serwisuję w nim Samsunga ale też i Apple mojej żony. Polecam Sławek KL Andrzej - ocena (1) Serwis bardzo dobry, wszystko jak należy. Polecam. Andrzej Andrzej - ocena (1) Serwis bardzo dobry, wszystko jak należy. Polecam. Andrzej Maciek - ocena (1) Do serwisu zgłosiłem się z nagłą awarią komórki, Pani przyjmująca natychmiast... Maciek Piotr - ocena (1) Polecam! Dziękuję za sprawną obsługę Piotr SIWY - ocena (1) Polecam! Serwis godny zaufania, miła obsługa. SIWY Paweł - ocena (1) Wszystko ok, szybka naprawa na gwarancji, serwis autoryzowany przez samsunga Paweł Renata - ocena (1) Wyświetlacz w moim Redmi Note wymieniony tak dobrze, że nie zobaczyłabym że... Renata Fal - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa, mało jest tak dobrych firm. Fal Halina Wierzchowska - ocena (1) Dziekuje pani za pomoc.Bylo szybko i profesjonalnie Halina Wierzchowska