Biostudio

Rozrywka erotyczna

Gdańsk, Pomorska 18E/40

Salon masażu Biostudio (1) Jakiś czas temu odwiedziłem ten salon. Jest tam Pani Ola, która pracowała ok... Klient Biostudio Ola (1) Ostatnio byłem w Biostudio przywitała mnie pani Ola. Młoda szczupła... Klient Podziękowanie dla salonu (2) Serdeczne pozdrowienia i podziękowanie dla całego salonu masażu ale... Henryk Sasak
Alan - opinia (1) Rewelacyjne miejsce, polecam wszystkim zmęczonym i zestresowanym. Świetna... Alan Szczerze polecam biostudio, a w szczególności przystojnego pana masażyste. (1) Skorzystałam z usług biostudia wraz z moim partnerem. W salonie są dwa... Monika gdzie sie podziala najlepsza masazystka Martyna (1) pani Aniu gdzie sie podziala pani najlepsza masazystka Martynka miala... Stiwo501 Romuald - opinia (1) Polecam wszystkim masaż w wykonaniu Pani Martyny. Romuald Godne polecenia (1) Miejsce w którym można odpocząć. Masaż rewelacyjny. Dziękuję bardzo. Lucjan Rewelka (1) Trafiłem tu przez przypadek. Warto było, miłe masażystki silne dziewczyny ;)... Piotrek salon masazu dla panow? (3) co to za salon masazu ktory w ofercie nie informuje nic na temat kwalfikacji... jadzia Krzysztof - opinia (1) Szczęśliwego Nowego 2013 Roku!!! dla całej ekipy Biostudia. Jesteście... Krzysztof Na pewno tam wrócę! (1) Od czasu do czasu pozwalam sobie na taki relaks.. Odwiedzałam różne miejsca,... Inga Wiktoria :) (1) Bardzo szczerze polecam masaże u Pani Wiktorii!! Rewelacyjna dziewczyna, czuć... Artur fajne miejsce (1) Salon biostudio jest miejscem gdzie odpoczęłam i zrelaksowałam się masaż był... patris ten salon jest ok (1) Byłam tam jestem usatysfakcjonowana masażem oraz atmosferą w studio. Pani... anna789 KOSZMAR (2) KOSZMAR!!!! Właśnie wróciłam z masażu oczyszczającego miodem. Opalona Pani z... Enn Dobry masaż (5) Witam, byłam w tym salonie kilkakrotnie. nie podzielam opini pierwszej Pani,... Wanda ODRADZAM (1) Już po wejściu do środka zapaliła mi się lampka ostrzegawcza. Spróbowałam... Matel