Polecam (1) Panią Larysę - właścicielkę biura rachunkowego poznałam właściwie przez... Paula tomasz zdziarski - opinia (1) Mega profesjonalna kancelaria księgowa,Pani Agnieszka zawsze służy pomocą i... tomasz zdziarski Polecam (1) Pani Larysa to księgowa kompetentna, zawsze z aktualną wiedzą. Dobry kontakt,... Magda
Firma godna polecenia! (1) Pani Larysa jest bardzo kompetentną A przy tym uśmiechniętą osobą.posoada... Ireneusz polecam! (1) Profesjonalna firma, solidnie wykonująca swoje zobowiązania. Odbiór... multitask barbara Rutkowska Szczerze i z czystym sumieniem polecam (1) Do Biura Rachunkowego Statera przyszedłem ze swoją firmą, dzięki poleceniu od... Przemek Polecam, pełen profesjonalizm. (2) Bardzo profesjonalna pomoc w każdej sprawie podatkowej , szybka odpowiedź na... Irena polecam (1) 100 % Profesjonalizmu polecam . zadowolona Profesjonalizm (1) Wystawiam najwyższą ocenę za profesjonalizm, kompetencje, dyspozycyjność,... Hanna Pelen profesjonalizm i szybkość obsługi (2) W pilnej sytuacji otrzymalam bardzo szybką, fachową pomoc podatkową. Kontakt... Agnieszka Magda - opinia (1) Profesjonalne biuro rachunkowe. Magda xyz - opinia (1) mogę polecić Panią Justynę z czystym sumieniem. xyz Polecam wspópracę z optiway24 (1) Cieszę się, że współpracuję z Biurem Rachunkowym Optiway. Wiem, czuję się... Janusz Wyczling W dobrych rękach (1) Moja księgowość jest w dobrych rękach i mogę spać spokojnie. Na Panią Justynę... Zadowolony niezmiennie klient - opinia (1) Polecam, bo panie są bardzo miłe i rzetelnie wykonują powierzone obowiązki.... klient Michał Stryjewski - opinia (1) Biuro rachunkowe, które polecam każdemu - szybka i rzeczowa pomoc wraz z... Michał Stryjewski Mariusz - opinia (1) Na pani Justynie można polegać. Mariusz super firma (1) Konkretnie szybko pełna profeska polecam. Klima-Komfort Polecam! (1) Solidne i rzetelne biuro rachunkowe. Profesjonalne podejście do klienta.... Aleksander Polecam (1) Właścicielka biura to osoba posiadająca ogromną wiedzę. Jako jedyna w okolicy... Zadowolony klient