Biuro rachunkowe godne polecenia (1) Bardzo dobra, profesjonalna i szybka pomoc w nagłych wypadkach. Do biura Pani... Sławomir Aleksandra M - opinia (2) Kre@tywna Spółka to zespół świetnych młodych, inteligentnych osób, doskonale... Aleksandra M Polecam biuro rachunkowe. (1) Pełen profesjonalizm. Polecam biuro rachunkowe. Artur
Polecam - bardzo rzetelna firma (1) Prowadzę z mężem średniej wielkości firmę budowlaną i jesteśmy klientami Pani... Agnieszka tesare - opinia (1) Profesjonalna obsługa z indywidualnym podejściem do klienta. Wszystkie... tesare Patryk - opinia (1) Miła obsługa, bardzo dobry kontakt Polecam! Patryk Alicja - opinia (1) Profesjonalne podejście, polecam Alicja kpir (1) bardzo fajnie , zrozumiale i na czas zgodnie z ustaniami mirek Kompetentni i profesjonalni (1) Firma prowadzi rachunkowość mojej firmy od roku. Nie mam zastrzeżeń,... Ewa Polecam (1) Profesjonalnie, szybko, rozsądna cena. Miro Dobra firma (1) Polecam wszystkim firmę, rzetelnie i na czas wszystko załatwione. Anna Polecam :) (1) Korzystam z usług Cherry Point już od roku i mogę śmiało polecić. Wybrałem to... Mateusz Agata - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Anią, jest bardzo kompetentna, zawsze pomocna i... Agata Porada prawna (1) Konkretne i rzetelne odpowiedzi na kazde zadane pytanie, tak po krotce mozna... Tomasz B M.R - opinia (1) Profesjonalna obsługa prawna jak i księgowa. Stały kontakt oraz szybka... M.R Klient - opinia (1) Przystępna cena. Ogromna wiedza oraz terminowość rozliczeń! Gorąco polecam :) Klient Artur - opinia (1) Pełen profesjonalizm, sympatyczna atmosfera, dobra cena. Z czystym sumieniem... Artur Polecam (1) Profesjonalne, kompleksowo i skutecznie. Dobre ceny i super obsługa. Polecam... Polecam (1) Pani Maria,długoletni pracownik tego biura to profesjonalistka, zawsze służy... Zadowolony Klient Profesjonalizm! (1) Bardzo polecam, jestem klientem od ponad pół roku i współpraca to czysta... Filip