Kasia - opinia (1) Z Panią Agnieszką współpracuję od października. Jest niezwykle kompetentną... Kasia rzetelni (1) Bardzo rzetelna i profesjonalna firma z odpowiednim podejściem do klienta.... Marek Beata - opinia (1) Biuro rzeczywiście zapewnia znakomitą obsługę i wykazuje znakomita znajomość... Beata
Marek Karpinski - opinia (1) Bardzo profesjonalne biuro rachunkowe. Kompleksowa opieka. Wszystko na czas.... Marek Karpinski Polecam (2) Po ciekawej i szczerej rozmowie z biurem i doradzaniem żebym tego nie... Piotr Dobra współpraca i miła obsługa. (1) Biuro Rachunkowe dekret monika Zakrzewska to profesjonalizm i rzetelność.... Kros Piotr - opinia (1) Z usług księgowych Pani Agnieszki korzystam od prawie roku i jestem w pełni... Piotr M - opinia (1) Z usług biura korzystam od roku, jestem bardzo zadowolona. W tym czasie... M Akademia Smaku - Żołnowski Sebastian - opinia (1) Polecam! Profesjonalne podejście do klienta, dbałość o każdy szczegół,... Akademia Smaku - Żołnowski Sebas profesjonalnie (1) SAWO-Firma rzetelna i profesjonalna z wieloletnim doświadczeniem.Kompleksowa... Bogusława Krzysztof - opinia (1) Profesjonalnie prowadzone biuro rachunkowe. Nastawione na Klienta. Rzetelne i... Krzysztof Polecam !!! (1) Bardzo rzetelnie i profesjonalnie prowadzona księgowość. Korzystam z usług... B.M. Nie polecam (2) Nie byłam zadowolona z jakosci usług Pani Magdy dlatego nie polecam. Monika R. Bardzo polecam (1) Profesjonalnie, życzliwie, proaktywnie, szybko - od telefonu do spotkania z... Oliwia Sprawdzone biuro rachunkowe. (1) Moja współpraca z Panią Moniką układa się bardzo dobrze. Usługi są świadczone... Adam Biuro rachunkowe warte polecenia (1) Dobre, pewne biuro rachunkowe, polecam! P.S. polecam biuro Rachunkowe tax free! (1) Rzetelna, profesjonalna i terminowa księgowość. polecam Roman87 Doradztwo prawne (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug kancelarii Abiuris sp. z o.o. a szczegolnie... Barbara Buczynska Serdecznie polecam (1) młoda, energiczna księgowa, która mówi ludzkim językiem. Pani Marta potrafi... Joanna Rzetelna firma ! (1) Rzetelna fantastyczna firma jak i Pani właściciel ! Dzięki Pani Oli nie... Majka