Ocena (1) Szybko, profesjonalnie i miło. Polecam :) Leszek Bardzo polecam (1) Pani Iwona konkretna księgowa . pełen profesjonalizm polecam MariuszU fatalna obsługa i brak kompetencji (1) Sposób zachowania i traktowania klientów w tej kancelarii jest poniżej... bzz
Wspaniała księgowa, która zna się na rzeczy. (1) Polecam szczerze Panią Larysę. Ma doświadczenie i potrafi dobrać... Lech Polecam zaksięgować.pl (1) Szczerze polecam Biuro Rachunkowe Pani Agnieszki. Wszystko prowadzone w... Mateusz Bardzo polecam (1) Mila obsluga, fachowe i rzeczowe porady. Jestem bardzo mile zaskoczona... Marta Profesjonalizm (1) Polecam firmę pani Agnieszki Burczy. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Małgorzata Polecam (1) Bardzo profesjonalna obsluga. Super merytorycznie, mila atmosfera,... Malgorzata Polecam! (1) Godna zaufania księgowa. Ceny niewysokie. Do tego sprawy księgowe załatwione... Kamila Biuro, któremu ufam od lat (1) W biurze Komfort prowadzę księgowość obu firm, zarówno tych z prostą... Stały klient polecam! (1) Polecam każdej osobie, która szuka rzetelnej pomocy w prowadzeniu... Patrycja Bardzo dobra współpraca (1) Zanim trafiłem do biura odwiedziłem wiele różnych biur, zależało mi przede... Janek polecam (1) Prowadzę jednoosobową działalność. Dzięki OptiTax nie tracę czasu na... bnb Polecam! Usługi księgowe na wysokim poziomie (1) Bardzo pomocna Pani Monika, z profesjonalnym i indywidualnym podejściem do... Małgorzata Profesjonalizm i skuteczność (1) Profesjonalizm, kompetencja i skuteczność. Miałam konkretną sprawę i... Magdalena Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona. Pełen profesjonalizm i do tego bardzo miła atmosfera. Magda nie polecam! (1) Odradzam wszystkim państwu korzystanie z usług tego biura. Brak wiedzy, brak... Michał Bardzo profesjonalne biuro (1) Długo szukałam biura, które pomogłoby mi w dość skomplikowanej sprawie.... Renata Polecam ! Wiedza i doświadczenie ! (1) Profesjonalne i uczciwe podejście do kilenta, ceny przystępne. Polecam innym ! Tomasz Polecam (1) Prowadzę własną działalność gospodarczą, a prowadzenie księgowości... Miro