100% profesjonalizm (1) Solidne i rzetelne podejście do klienta, bezproblemowa komunikacja oraz... Weronika Pozytywnie (1) Biuro zdejmuje ze mnie stres związany z łącznością z urzędem skarbowym. Jest... maggjar biuro do polecenia (1) Obsługa klienta postawiona jest w biurze Optitax jako najwyższy priorytet,... Agnieszka Prokopiuk
opinia Biura OptiTax (1) Jesteśmy OSK. Do tego biura trafiliśmy z polecenia. i jesteśmy bardzo... Szkoła Jazdy Zbyszek S.C Polecam (1) Polecam! pełen profesjonalizm , fachowa obsługa a do tego miła atmosfera ;) Aneta Godne polecenia i zaufania (1) Prowadzę małą firmę transportową. Do tego biura trafiliśmy z polecenia po... Anna M.K. Polecam (1) Zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm!!! Biuro rachunkowe godne polecenia Maria Polecam. (1) Bardzo dobre biuro rachunkowe. Sebastian Polecam (1) Solidna firma, jestem bardzo zadowolona, polecam. Anita Zdecydowanie polecam (1) Współpracujemy juz trzeci rok, mogę spokojnie zając się prowadzeniem biznesu.... Marcin Dotacja (1) Otworzyłem myjnie na dotacji z UP i wiecie jak to jest dużo papierów ,... Renata Gorąco polecam (1) Pełen profesjonalizm. Marcin Galas Usługi księgowe na bardzo wysokim poziomie (1) Polecam Biuro Rachunkowe zaksięgować.pl oraz Panią Agnieszkę. Duża wiedza,... Krystyna Polecam (1) Szybko i Profesjonalnie. Goraco polecam !!! Andrzej Super, polecam (1) Chcesz być miło i profesjonalnie obsłużony, to własnie tam. Miałem ogromne... Patryk Profesjonalna firma, którą polecam (1) Usługi świadczone na wysokim poziomie. Prowadząc spółkę szczególnie cenię... dk Zdecydowanie polecam (2) Rzetelnie i terminowo prowadzona księgowość. Indywidualne podejście.... Dariusz Najlepsze co mnie spotkało w prowadzeniu firmy (1) Powiem tak, Maciek Godlewski z MG Finanse, to nie księgowy tylko cudotwórca.... Mateusz Polecam (1) Bardzo dobre, profesjonalnie i rzetelnie biuro rachunkowe. Przez okres... Lidia Biuro rachunkowe Zaneta Zielinska (1) Z usług Pani Zanetki korzystam od kilku lat uczciwa przemiła osoba... Maria Grabowska