Biuro Avon Okręg 101 , 103 - Niezadowolony klient

Nie polecam tego biura AVONu - w Gdańsku ul. Krzywoustego 3. Tydzien temu ( 15.12.2009 ) zamówiłem perfumy męskie Full Speed , nie dostałem żadnego potwierdzenia , ale spoko , myślałem że firma jest porządna i będę mógł kupić to co zamówiłem. Dziś tj. 23.12.2009 byłem w biurze w Gdańsku ul. Krzywoustego 3 , ale szefowa tego oddziału powiedziała że to moja wina że nie dostałem kwitka , że jej mąż za nic nie odpowiada... No szok... Podziękowałem i wyszedłem .. NIE POLECAM!!! Wole wydać pare złotych więcej , ale mam pewność że dostane to co zamówiłem.. Nieprofesjonalne podejście do klienta !!!!!!!!! Nie polecam kremów , ani szamponów , jakość bardzo słaba.... Perfumy w miare dobre , w miare trzymają zapach... Andrzej .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Biuro Avon Okręg 101 , 103 - Niezadowolony klient

To ludzie jeszcze to kupują? Szok. Avon już dawno pokazał że nie ma dobrych kosmetyków, a ceny wcale nie są atrakcyjne, a juz na pewno nie adekwatne do jakości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Biuro Avon Okręg 101 , 103 - Niezadowolony klient

polecam super perfumy z firmy LR orginalne niemiecki super długotrwałe
przy zakupie pełna satysfakcja 796 808 906 pomogę w zakupie krutki termin realizacji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Sklep Valetta.pl opinie (1734 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...