Biuro Obsługi Mieszkańców nr 4 moja ocena to naciągane 2

Ta naciągana dwója to jedynie za to że są blisko, poza tym obsługa nie miła, arogancka, niekompetentna, stosująca spychologie byle dalej od siebie i niezałatwienie niczego, kierownik którego trudno zastać w biurze, praktycznie brak możliwości załatwienia podstawowych spraw które są wyszczególnione w zakresie kompetencji biura umieszczonych na stronie gznk... ponadto dodam że takie sprawy jak choćby usunięcie przecieku z instalacji rur wodnych, czy o likwidacji przyczyn zagrzybienia, nie są w stanie usunąć, woda się leje, grzyb na ścianach rośnie, z dachu też się leje, nadmieniam że mam potwierdzone przez specjalistów astmę jak również reumatyzm na skutek zagrzybienia spowodowanego brakiem izolacji zalewanie ścian z instalacji rur wodnych czy też ścian i sufitu z dachu, piwnice też zalane wodą. Instalacja elektryczna jest notorycznie zalewana. Ignorancja zgłoszeń ze strony biura obsługi mieszkańców nr 4 jest porażająca. Naruszane są wszelkie normy i zasady postępowania. Dodam również że wszystkie możliwe remonty wykonuję samodzielnie, z opłatami nie zalegam, lecz mimo to nie mogę uzyskać pomocy ani kompetentnej informacji na temat kiedy jest planowany remont, w jakim zakresie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Biuro Obsługi Mieszkańców nr 4 moja ocena to naciągane 2

mieszkamy niecały rok mieszkanie jest zawilgocone nie ocieplony blok od zewnątrz sypie się tynk brak wentylacji mieli zrobić ale do tej pory nie zrobili ogrzewanie na piece prądem rachunki 500 zł i do tego wysoki czynsz .Płacąc taki czynsz to mogli by chociaż ocieplić ten budynek .mieszkanka z początku tr.św. WOjciecha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0