Biuro Obsługi Mieszkańców nr 4 moja ocena to naciągane 2
Ta naciągana dwója to jedynie za to że są blisko, poza tym obsługa nie miła, arogancka, niekompetentna, stosująca spychologie byle dalej od siebie i niezałatwienie niczego, kierownik którego trudno zastać w biurze, praktycznie brak możliwości załatwienia podstawowych spraw które są wyszczególnione w zakresie kompetencji biura umieszczonych na stronie gznk... ponadto dodam że takie sprawy jak choćby usunięcie przecieku z instalacji rur wodnych, czy o likwidacji przyczyn zagrzybienia, nie są w stanie usunąć, woda się leje, grzyb na ścianach rośnie, z dachu też się leje, nadmieniam że mam potwierdzone przez specjalistów astmę jak również reumatyzm na skutek zagrzybienia spowodowanego brakiem izolacji zalewanie ścian z instalacji rur wodnych czy też ścian i sufitu z dachu, piwnice też zalane wodą. Instalacja elektryczna jest notorycznie zalewana. Ignorancja zgłoszeń ze strony biura obsługi mieszkańców nr 4 jest porażająca. Naruszane są wszelkie normy i zasady postępowania. Dodam również że wszystkie możliwe remonty wykonuję samodzielnie, z opłatami nie zalegam, lecz mimo to nie mogę uzyskać pomocy ani kompetentnej informacji na temat kiedy jest planowany remont, w jakim zakresie.