Aleksandra - opinia (1) Szczerze polecam Biuro Rachunkowe AMS. Korzystam z usług biura już od kilku... Aleksandra apskill - opinia (1) Korzystam z obsługi biura od sierpnia ubiegłego roku i serdecznie polecam.... apskill alehaj - opinia (1) Gorąco polecam, od kiedy korzystam z usług biura nie muszę się niczym... alehaj
Zarząd Centrum Zdrowia Psychicznego Spółka z o.o. - opinia (1) Pragniemy zarekomendować Biuro Rachunkowe AMS jako firmę godną zaufania. Na... Zarząd Centrum Zdrowia Psychiczn Wiesia K. - opinia (1) Od wielu lat współpracuję z biurem rachunkowym AMS, szczególnie z Panią... Wiesia K. phu lex - opinia (1) Współpracuje z biurem AMS od samego początku mojej przygody z prowadzeniem... phu lex Andrzej - opinia (1) Szczerze polecam. Współpracuje z biurem od trzech lat i nie mam żadnych... Andrzej Ertix - opinia (1) Korzystam od kiedy prowadzę własną działalność i ani razu nie miałem powodów... Ertix Marta - opinia (1) Polecam, z usług biura korzystam już prawie 2 lata. Jestem bardzo zadowolona.... Marta Małgorzata - opinia (1) Polecam,z usług biura korzystam od kilku lat, wszystko wykonane tak jak... Małgorzata tierra group - opinia (1) Kompetentny i rzetelny zespół. Zawsze wszystko na czas i poparte doskonałą... tierra group Marzena - opinia (1) Pani Aneta jest dla mnie osobą godną zaufania. Zaangażowania, konkretna,... Marzena Izabela - opinia (1) Współpracuję z biurem od 3 lat. Dotychczasowa współpraca przebiega bardzo... Izabela Kasia - opinia (1) Jak dla mnie to najlepsze biuro z jakim miałam do czynienia z najwyższą... Kasia Polecam. (1) Bardzo miłe Panie księgowe, sympatyczna atmosfera, niewygórowane ceny. J.K. Polecam i dziękuję za pomoc (1) Jakiś czas temu założyłam działalność gospodarczą, chciałam zaoszczędzić na... Anna K. Warto skorzystać z usług Biura AMS (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Panie księgowe wszystko potrafią... Iwona z SKD Godne polecenia (1) Pełen profesjonalizm, wszystko na czas i przede wszystkim niewygórowane ceny.... Aleksandra Firma godna polecenia (1) Polecam wszystkim Biuro AMS, pani Karolinka bardzo pomogła mi rozwiązać... Gosia Cztery Łapy Dziękuję za pomoc. (1) Jeśli ktoś kiedyś powie Wam, że coś jest nie możliwe do zrobienia lub nie da... Wdzięczny klient