A.w - opinia (1) Polecam szkole językowa, skutecznie i w miłej atmosferze A.w Mikołaj - opinia (1) Pełen profesjonalizm, gorąco polecam Mikołaj Andrzej N - opinia (1) W srodku smaczna kawa w oczekiwaniu na odbior tlumaczenia niemieckiego. Sama... Andrzej N
Magda - opinia (1) Rzetelna firma, tłumaczenie wykonane wzorowo, przemiła obsługa. Magda Karol - opinia (1) Bardzo dobrze i skutecznie. Karol Marol - opinia (1) Super. Bardzo dobre. Marol Magda - opinia (1) Solidna firma, tłumaczenia wykonane w krótkim czasie w konkurencyjnej cenie.... Magda Andrzej - opinia (1) Świetne tłumaczenia i bardzo przystępne ceny. Miło i szybko Andrzej Agnieszka - opinia (1) Syn zadowolony, nawet nie czuje że się uczy. Nauka przez zabawę powoduje że z... Agnieszka Krzysztof - opinia (1) Tłumaczenie dokumentu w trybie pilnym zrealizowane wzorowo. Bardzo dobra i... Krzysztof Anita - opinia (1) na zajęciach dużo się dzieje, widoczne efekty nauczania, polecam kursy dla... Anita Michał - opinia (1) Mój syn chodzi na zajęcia językowe Teddy Eddie do Gerlangu i razem z żoną... Michał Serdecznie polecam (1) Polecam! Tłumaczenie zostało wykonane w ciągu jednego dnia w dobrej cenie,... Mariusz świetnie wykonane tłumaczenia (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy biura. Tłumaczenie zostało zrealizowane na... Adam Polecam! (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług tego biura tłumaczeń i za każdym razem... Weronika