Rewelacja (1) Bardzo mila i expresowa obsługa. Podziękowania dla Pan z Biura Paszportowego. mario Rewelacyjne zmiany (1) Jestem w szoku jakie zmiany. Paszport w 3 tyg. Obsługa miła i ekspresowa. Z... emma Jestem w szoku (1) Rewelacja,jeszcze nigdy tak szybko nie załatwiłem sprawy w urzędzie, obsługa... ciolo72
Magadlena - opinia (1) Gorące podziękowania dla wszystkich pracowników i Kierownika Urzędu. TAKICH... Magadlena REWELACJA! (1) Wszyscy bardzo mili i pomocni, absolutny brak kolejek, ekspresowo dostałam... Kasia Polecam! (1) Miła obsługa, wszystko bardzo szybko załatwione:) Dokładny tydzień od dnia... Podróżnik Podziękowanie (1) Pragnę tą drogą podziękować wszystkim pracownikom Urzędu Paszportowego w... Julia nice (1) Szybko, łatwo i przyjemnie. Nic dodac nic ując.Polecam. noe Podziękowanie (1) Pragnę bardzo podziękować urzędniczkom Biura Paszportowego w Gdyni za... Kinga Nie wiem skąd te zachwyty. (1) Poziom urzędniczej arogancji oceniam tam na ponadprzeciętny. Za to urzędnicy... lu opinia (1) Obsługa profesjonalna. Całą formalność w biurze paszportowym załatwiłam... KateZ miroslaw skierka - opinia (1) Bardzo miła obsługa.Aż miło się wspomina. miroslaw skierka Biuro rewelacyjne (1) Gdyby wszedzie tak szybko zalatwialo sie sprawy zycie byloby... justyna Super (1) Miła, sprawna, szybka i profesjonalna obsługa. Szacun! Madzia Rewelacja (1) Dzięki Pni Urzędnik, która mnie obsługiwała złożenie wniosku o paszport dla... Zadowolony petent Super !! (1) Nie wiem skąd te drogie panie biorą energię do pracy, ale podziwiam ich za... Szymon Super! :) (1) Bardzo sympatyczne Panie Urzędniczki, pomimo, że przyszłam 10 minut przed... Julietta to jest wzorowe biuro (1) Skladam serdeczne podziekowanie pracownikom tego biura za za ich... Barbara Rewelacyjne (1) Bardzo mila pomocna obsluga i nie bylo kolejki. Bylam nsprawde milo zaskoczona Joanna MK - opinia (1) Panie w urzędzie bardzo sympatyczne i pomocne MK