Biznes

Witam, od jakiegoś czasu przymierzam się do otworzenia własnego biznesu. Z racji tego, że od niedawna mieszkam w Gdańsku jestem ciekawa czego według Was brakuje? I w której części miasta?
Myślę zarówno o gastronomii, w której mam spore doświadczenie, jak i o handlu. Problem jest taki, że wszędzie jest pełno wszystkiego.
A może jednak czegoś Wam brakuje?
Proszę o rady. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Biznes

jak masz prace to chętnie będe pracował tam

Może coś w okolicy osiedla południowego? Nic tam nie ma a mieszkańców przybywa.

tak tylko co?
-spozywczak-nie bo nie bedziemy kupowac u tego zlodzieja,
-rowerowy- nie bo mamy decatlona
-budowlany-nie bo obi
-restauracja- nie bo....
-fryzjer-nie bo w gdansku
-"kufloteka"-nie bo sasiedzi sie nie zgodza...
-przedszkole-nie bo nie ma odpowiedniego lokalu
-warsztat samochodowy -nie bo ...
-wazywa owoce -nie bo biedronka
itd.

No sęk w tym, że tam nie ma Biedronek czy Lidlów a nie każdy ma auto, żeby gdzieś podjechać. Jest tylko jeden taki sklepik w domu jednorodzinnym przy ul. Czerskiej (albo Kazimierza Wlk. - nie jestem pewna). To w temacie spożywczaków... Jeśli o usługi chodzi, np. wspomniany fryzjer, kosmetyczka, mała knajpa itd. - to nie ma nic, więc może akurat. Bo rowery czy artykuły budowlane to chyba naprawdę bez sensu.

Inne tematy z forum

Dobry, polecany adwokat z Trójmiasta (173 odpowiedzi)

Czy może ktoś polecić z czystym sumieniem dobrego adwokata w Gdańsku ? Rozwód, podział majątku,...

Adwokat Dorota Giesek (5 odpowiedzi)

Jesli ktoś szuka skutecznego adwokata to polecam Panią Dorotę Giesek z Wrzeszcza. Bardzo mi...

alimenty (16 odpowiedzi)

Hej. Mój były mąż płaci mi bardzo niskie alimenty, nieadekwatne do jego wypłaty. Brakuje mi...