Biżuteria ze stali chirurgicznej Elori

Cześć,
Szukam fajnego sklepu z biżuterią ze stali chirurgicznej - jedyna jaką mogę nosić. Znalazłam sklep Elori Jewellery i podoba mi się kilka rzeczy. Jak z jakością? Ma ktoś coś z Elori?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej hej,
Kupiłam sobie kolczyki i bransoletkę z Elori, też mam takie sytuacje skórne zapewne jak Ty. Wszystko ok nic mnie nie gryzie. Jestem mega zadowolona, bo ciągle chodzę w tej biżuterii, a nic się z nią nie dzieje. Ja polecam!

Dostałam kiedyś od koleżanek z pracy kolczyki i naszyjnik z Elori do kompletu. Bardzo ładna biżuteria, efektowna i z kolorem nic się nie dzieje. Także ja mogę Ci polecić. Teraz będę zamawiać siostrze coś z biżuterii na urodziny i na pewno zajrzę na stronę sklepu Elori.

vezzi też jest spoko

Tak było spoko, tylko trochę podnieśli ceny i już mi trochę szkoda kasy na nich ;)

Też jestem zainteresowany tym tematem! Jeśli chodzi o biżuterię, teraz muszę gdzieś kupić dobry prezent, ale teraz wiem, co wybrać. Wszystko dlatego, że istnieją sklepy takie jak ten, https://pierrejewellery.pl są wysokiej jakości i można zobaczyć diamenty w mikroskopie, kiedy go kupić. A ceny są znacznie niższe niż w przypadku wielu innych dekoracji. Mam szczęście, że znam ten sklep.

Inne tematy z forum

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (84 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (23 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...