Black Magic Bitch

Black Magic Bitch
Poznam osobę szczerą, uczciwą i przede wszystkim życzliwą, która pomoże przetrwać ciężki czas. Ktoś na kim można polegać i tym samym ktoś kto też tego podniesienia na duchu potrzebuje.
Zdecydowanie przemawia do mnie wiek 25+ do 35+ osoby dojrzałe, tolerancyjne i nie piszące tylko w celu zabicia czasu, czy z ciekawości.
Poszukiwany człowiek o wielkim sercu

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry pomysł to szukać znajomych

Witam Serdecznie

Nie wiem dlaczego ale wszyscy szukają odrazu wielkiego uczucia.
Takiego na całe życie, a gdzie podział się etap poznawania, pierwszej kawy i wogóle?

Zapraszam do kontaktu:
tel: 690 668 542
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyjażń z kobietą to kosztowna sprawa niestety :( masz chłopie kasiorkę dom dobre auto i dochodową prace to masz towarzystwo, w końcu jej czas spędzony z Tobą jest bardzo cenny ! No cóż na tym portalu większość pań zarówno tych młodszych jak i starszych szuka głownie łatwych pieniędzy a nie żadnych uczuć przyjażni czy znajomych to tylko ściema w dążeniu do Waszego portfela Panowie,,,,, To ogłoszenie aż nadto to uzmysławia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czytać ze zrozumieniem

To ogłoszenie nie zostało dodane w celu poszukiwania sponsora czy partnera. Nie ma tam żadnego fragmentu o tym. Czytajcie proszę ze zrozumieniem a nie roicie fantazję w głowach nie wspominając o wrzucaniu kobiet do jednego worka. Sami najwyraźniej panowie macie przekonanie,że kobieta zwraca tylko uwagę na mężczyzn nazwijmy to po imieniu zamoznych
Pieniądze nie zmienią na lepsze osobowości człowieka. Mi niestety nie imponuja męzczyźni z super autem i z grubym portfelem. Ważniejszy jest charakter to co ma się w środku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

maszyny budowlane (3 odpowiedzi)

maszyny budowlane koparki spycharki walce itp lekko poprawione bardziej realistyczne brudzenie...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...