Magda - ocena (1) Nie polecam. Niestety rozczarowałam się kupując i projektując kuchnię z... Magda Wykiwany klient - ocena (1) Ten JEDEN przydzielony punkt przeznaczam dla pani obsługującej klienta na... Wykiwany klient Łukasz - opinia (1) Czekam już 2 miesiące na komodę która miała być w ciągu 7 dni nie polecam... Łukasz
Ania - opinia (1) Mija 3 tydzień od wyznaczonej daty dostawy mebli a nikt się ze mną nawet nie... Ania Jagoda - opinia (1) Jednym słowem dramat!!! Omijać szerokim Łukiem!!! Meble opóźnione... Jagoda Sławek - opinia (1) Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie. Przysyłają uszkodzony towar i winę... Sławek Karol - opinia (1) UWAGA - Sklep przyjmuje zamówienia i zaliczki, przeciąga dostawę towaru a... Karol Henryk - opinia (1) W styczniu kupiłem sypialnie komplet dostawa terminową. Jakość wykonania ok... Henryk Janis - opinia (2) Totalna porażka. Opóźnienie odbioru stołu i krzeseł dwa miesiące. A... Janis Grzegorz - opinia (1) Łóżko przyjechało uszkodzone! Czas na wymianę 1 miesiąc. Materac przyjechał... Grzegorz Reklamacja w black red White to droga przez mękę (1) Reklamacja szafy kaspian przyjęta 30.05. Do tej pory, chociaż minęło prawie 7... Grazka Transport (2) Transport to jakieś jedno wielkie nieporozumienie. Zamówiłam razem meble w... Memi Dramat , nie kończący sie dramat (1) Nasze zamówienie kuchni okazało się kompletna pomyłką. Meble razem ze... Niezadowolony meble Black Red White Odyseusza (4) polecam salon na Odyseusza, fachowa pomoc, szybki czas realizacji, fajne... Andrzej dramat w odcinkach-szkoda nerwów, czasu i pieniędzy!!! (1) odradzam zakup mebli! W 08.18 kupione meble tapicerowane z transportem, w... md Totalnie NIE polecam. (1) Kupione w kwietniu ubiegłego roku meble są w ruinie. Płyty, w większości... Hmmm. Meble (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu pracowników BRW. Piękne meble dowiezione... Halina Meble (1) Nie odróżniają koloru białego od wenge. Jeśli nie mają na stanie powinni... Niezadowolony klient Dział oświetlenia (1) Miła obsługa, fachowa pomoc i doradztwo - polecam!!!!! Patrycja Super Obsługa na Dziale Oświetlenia. (1) Polecam dział Oświetlenia w Gdańsku na ul: Odyseusza Mają najlepszy... Wojtek.