Błagam....skończcie ten remont!

Bo jeśli to potrwa jeszcze parę miesięcy to zmiany w stosunkach sąsiedzkich będą nieodwracalne, już jest napięta sytuacja i czasami puszczają nerwy. Jak można tak uprzykszać życie innym? Nie jesteście pępkiem świata i nie możecie robić remontu w nieskończoność! Rozumiem waszą sytuację ale wy nie rozumiecie innych! Mówię o Irysowej.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: Błagam....skończcie ten remont!

Ale ze co? Maja zostawić wszystko rozkopane bo Pani na forum sie to nie podoba? Proszę sie cieszyć ze nie została Pani ofiara nieuczciwych deweloperów.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Remont miał się skończyć na początku września, a trwa to w nieskończoność.

Jest dramat, nie da się ukryć - najgorsze jest to, że moim zdaniem światełka w tunelu nie widać - niestety ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czy tych smutnych panów co niby pracują (a widziałam i widzę jak pracują;)) nie można pogonić?? Przecież śnieg zaraz spadnie i wtedy to będzie masakra.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Błagam... skończcie narzekać!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Stację benzynową skończą wcześniej budować niż ten remont się skończy i ja nie narzekam tylko ubolewam:(
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

2.11. A na budowie pojawiła się koparka!sukces! Tylko że przerzuca ziemię z jednego miejsca w drugie.....taka praca po co wywrotki wymyślili?;) do tego dwóch smutnych panów stoi i pije herbatkę.....i zero innej aktywności
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

no i ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i lekko robota się ruszyła jak ziemię wywieźli:) teraz tylko trzymać kciuki żeby zdążyli przed śniegiem;) bo już pada......
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zdążą przed zimą:(( szkoda inwestycji:((
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupcie sobie łopaty do odśnieżania:( bo bez tego sprzętu będzie mieszkańcom Irysowej 10 12 14 ciężko;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A Pani niech się lepiej stąd wyprowadzi skoro tak tu pani na naszym osiedlu źle.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

POPIERAM!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najłatwiej narobić bałagan potem wkurzyć sąsiadów a potem zasłaniać się chamstwem:)trolom dziękujemy tu jest temat ale nie dla każdego tylko Irysowa papa :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Remont idzie ku końcowi uf ale niestety nikt z inwestorów nie pomyślał żeby powiększyć powierzchnię parkingową dlaczego???można by było zrobić tak jak obok w przedszkolu.....błagam czy to takie trudne?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Chamy i prostaki to mieszkają w domkach jednorodzinnych - macie tak małe działeczki, że nawet autek nie możecie sobie postawić w waszym wymarzonym domku ? Ojej jaka szkoda - napiszcie list do przyjaciółki
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

No i śnieg przyszedł i mróz ściska i nie pomoże już nic nawet zazdrość i zawiść i brak kultury .....szkoda....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Osiedle jest ok tylko kultury osobistej brakuje ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tobie w szczególności :) Weź wyłącz tego kompa i do garów

Jak tam remont;)? Bo stację bp już wybudowali ha ha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak tam gary ? Pomyte ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Już dawno:) a jak tam wasze?leżą? No tak ...tak jak remont.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nam remont kiedyś sie skończy, a wy nadal będziecie sie gnieździć w waszych domkach z kart, na malutkich podjazdach, bez możliwości wstawienia aut. Proponuje wybrać sie do lasu po wiecej pieńków, zeby bardziej zaśmiecić ulice. Radzę rownież zapoznać sie z kodeksem drogowym, a przede wszystkim hasłem DROGA PUBLICZNA.

Drogi sąsiedzie,
jesteś bardzo irytujący w swoich wypowiedziach. Mieszkam na ulicy Jaśminowy Stok ( przy Lewiatanie) i zapewniam,że mój dom nie jest "z kart"! Posiadam garaż na dwa auta i podjazd na jedno auto. Mój ogród ma 500 mkw i powierzchnia domu 139mkw. A czym Ty możesz się pochwalić? Mieszkaniem 50 mkw, gdzie trzeba opłacać wysoki czynsz i miejscem we wspólnej hali garażowej?
Skończ swoje wypowiedzi i zabierz się do roboty to też będzie Cie stać na taki malutki domek!!!!

No cóż Odi85, chałupą się pochwaliłeś, teraz upchnij słomę w butach...
I pomóż Mieszkance przy garach.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

napisze wam tylko tyle... caly ten temat jest do d*py....
zaczal sie od jakiegos remontu ,przewinal sie temat stacji a teraz jest dogryzanie na temat kto co ma... ma tyle na ile go stac i niech mu bedzie jak najlepiej...
uwazam ze moderator powinien usunac caly watek...
pozdrawiam tych z domkow i tych z malych mieszkan
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolego nie wiem czemu się dziwisz - wpadli w kredyty po 30 lat, będą ciężko pracować do końca życia na miesięczną ratę ... a samochodu nawet na podwórku nie mogą postawić :)

Taką frustrację trzeba gdzieś wyładować przecież :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oj oj...moja 5 letnia córka ma więcej do powiedzenia niż WY!
Kredyt? Może ktoś go ma, to serdecznie współczuję a zwłaszcza tym we frankach :-D

Znając życie kolego i mieszkańców Irysowej (bynajmniej z widzenia) to zapewne jesteś kozak na forum a twarzą w twarz nawet dzień dobry nikomu nie mówisz, tylko łeb w dół, do autka bądź atobusiku i "wiater" :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Irysowa nie ma statusu drogi publicznej:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Błagam:;))) ten wątek dotyczył remontu inwestycji za grube pieniądze a nie kredytów i mieszkanek . Ludzie robią remonty i nikt z tym nie ma problemu. Problem pojawia się jak remont zaczyna dotyczyć wszystkich naokoło nie tylko inwestora. I DLATEGO nie wystarczy zapłacić za remont ale trzeba go nadzorować. EKIPA która to remontuje wygląda jak z łapanki gdy było ciepło raczej siedzieli a gdy spadł śnieg nie ma ich:( Smutno tylko że ludzie są tacy wredni jeden dla drugiego i nie chcą żeby żyło się lepiej. No cóż., wątek założyłam bo mieszkam tu i widzę co się dzieje i chciałam pomóc. Źyczę końca remontu i wesołych świąt.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie ma to jak narobić chlewu na forum, a potem stwierdzić, że to inni są wredni.
Przyznam, że już dawno nie spotkałem się z tak wredną i bezczelną postawą jak ta prezentowana przez Mieszkankę.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Publiczna czyt. dostępna dla wszystkich, bo nawet jeżeli ma status drogi wewnętrznej to przepisy obowiązują tu wszystkich.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie do końca jest to prawda. Często droga wewnętrzna jest drogą prywatną a drogą publiczną jesty tylko droga która została określona w ustawie o drogach publicznych (polecam lekture). Co innego jak przy drodze stoi znak drogowy d-40.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...