Bliżniaki przy Poległych Żołnierzy i Księżycowej

Czy ktoś wie kto buduje bliźniaki w tym rejonie ? Chętnie bym się dowiedział jaki to deweloper bo szukam nieruchomości w tamtej okolicy .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Bliżniaki przy Poległych Żołnierzy i Księżycowej

To nie jest deweloper tylko jakiś typek z ekipą budowlana sobie montuje te straszaki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślałem że powstaje tam jakieś osiedle , jak byłem w tamtej okolicy to na budowie byli jacyś Ukraińcy i nie podali żadnych zamiarów na właściciela . Chyba trzeba szukać jakiejś fajnej działki i samemu coś postawić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powstaje tam osiedle bliźniaków. Wystarczy na e-mapach zobaczyć sieci projektowane i plan przyłączy. Jest tam zaplanowannych 28 przyłączy pod blizniaki poza tymi budynkami co są, czyli będzie tam 28 rodzin + 6 połówek już wybudowanych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Antku , spójrz w lustro ... co widzisz ? ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Idź na tą budowę w sobotę rano lub w tygodniu 8-16:00 i prawie zawsze jest tam osoba odpowiedzialna za tą budowę i pewnie wszystkie informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję

Byłem tam i niestety cena mnie powaliła , słaby dojazd bo droga z każdej strony piaszczysta myślę że zimą może być ciężko się z tamtąd wydostać bez terenówki , brak gazu i szambo , może kiedyś będzie super ale na tą chwilę to porażka . Wybrałem osiedle Aleja Brzozova , cena niższa a przy okazji większa działka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ło matko ale się dewelopery obrażają na forum xD
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

I w pakiecie do osiedla Brzozova masz trasę S6 za domem - brawo TY
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jak to śpiewali? "Gdzie wiosna spaliną oddycha " .... Tu ma zapewniony oddech przez cały rok ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

akurat mimo dróg gruntowych dojazd jest świetny. ultraszybki dojazd do Gdyni i świetny internet do pracy zdalnej i to się liczy na co dzień. dodatkowo jesteś dokładnie na granicy Gdyni, a masz las i dzikie zwierzęta pod płotem (na czas tej budowy niestety uciekły :( , ale jak jest spokój i cisza, to wracają żurawie, bociany, króliki i sarny). dojazd podczas śniegów i media to jest osobny gruby temat..... ale raczej bez wpływu na życie codzienne, jak całodzienne hałasy czy długie dojazdy do pracy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Swietny internet? Możesz przybliżyć od jakiego operatora/firmy?

Akurat tam to tylko WAVE radiowy. Nie jest najszybszy ale daje radę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Play - działa bez zarzutu. Znajoma w Kielnie ma radiowy i nie działa to aż tak dobrze.

Inne tematy z forum

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....