Blokowanie pop up

Bardzo fajnie się Was czyta. Długo nie miałem odwagi pisać, ale bardzo uprzejmie proszę o uświadomienie mnie jak zablokować pop-up (spam) w W xp, bo już nie mogę wyrobić z tymi bandytami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Blokowanie pop up

mart napisał(a):
> jak zablokować
> pop-up (spam) w W xp, bo już nie mogę wyrobić z tymi bandytami.

Jesli chodzi Ci o pop-up'y w przegladarce internetowej to po prostu przestan uzywac tego microsoftowego syfu i sciągnij sobie za darmo ze strony www.opera.com najnowszą opere.
Jest m.in. po polsku.
Jest o wiele wygodniejsza, szybsza , bardziej konfigurowalna, bardziej intuicyjna niz IE no i mozna jedenym kliknieciem zablokowac pop-up'y.
pozdrowionka :)
PS. - Silnie namawiam do zapoznania sie z helpem po instalacji.

no dobra a jak w darmowej wersji zablokować reklamy? doczytałem sie ze tam są , więc podejrzewam że wyglądają jak w gg lub w kazie .

no i co nikt nie wie? hmm lipaaaa

W wersji darmowej masz małe okienko w prawym górnym rogu - działa mniej wiecej jak ten pasek u góry w gg. Definitywnie nie ma zadnych pop up'ów.
Mi to nie przeszkadz w kadym badz razie :)

Inne tematy z forum

pozycjonowanie (66 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...

Jaki telefon warto kupić? (92 odpowiedzi)

Możecie polecić fajny model telefonu dla kobiety? Chcę zrobić żonie prezent ale kompletnie nie...

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...