Blondynki wolą mężczyzn

Temat dostępny też na forum: Blondynki wolą mężczyzn
Opinie do spektaklu: Blondynki wolą mężczyzn.
Teatr Palladium w Warszawie
Blondynki wolą mężczyzn
Jan Kazimierz Siwek

Premiera: 14-11-2011

Kabaretowo-muzyczno-taneczna komedia z duchem perkusisty w tle. Tylko w tej komedii będziecie mogli Państwo podziwiać Krzysztofa Ibisza, Michała Milowicza,Tomasza Stockingera i Jacka Kawalca, grających razem w jednym przedstawieniu (zamiennie).

Przezabawne dialogi, prześmieszne skecze i ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUPER SPEKTAKL

WIDZIAŁAM TEN SPEKTAKL W WARSZAWIE W TEATRZE PALLADIUM I JESTEM ZACHWYCONA GRĄ AKTORSKĄ. KRZYSZTOF IBISZ PSZESZEDŁ SAMEGO SIEBIE. POZOSTALI AKTORZY TEŻ SUPER. DUŻO PIOSENEK I ŚWIETNA ZABAWA,UŚMIAŁAM SIĘ DO ŁEZ. BARDZO POLECAM WSZYSTKIM.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Fajna obsada

chyba się skuszę. (raczej przeszedł a nie pszeszedł):-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale tu chodzi o Ibisza!

On PSZESZEDŁ, jak była łaskawa wykrzyczeć Ewelina. Od siebie dodam: JAK BUŻA!

Krzysztof Ibisz ????

o nieeeeeeee !!!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz kompleks IBISZA !!!

Jeżeli facet jest wysportowany,czysty i zadbany to źle? Myślę że każdy mężczyzna powinien tak wyglądać, ty na pewno wyglądasz na 50 latka, a jesteś trzydziestolatkiem z brzuchem, trochę łysiejący i strasznie znudzony życiem no i swoją osobą nie zwracasz za interesowania płci pięknej.Dla mnie Krzysztof Ibisz to przykład prawdziwego mężczyzny i do tego bardzo dobry konferansjer i aktor.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jaka błyskotliwa i szybka analiza

Rozgryzłaś gościa w pięć sekund, musisz być zjawiskowo inteligentną kobietą, do tego fanka Ibisza, ideał.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dramat w 2 aktach

zdecydowanie najgorszy spektakl gościnny jaki kiedykolwiek w zyciu widzialam :-(
wielkie rozczarowanie. prosto, prymitywnie, i jakosciowo kiepske. a już żarty Krzysztofa Ibisza.... no comments. Zastanawiam się, czy moze jakies popłuczyny nam dzis wystawiono w Gdańsku, bo ze składu aktorskiego wynika, że w przedstawieniu powinno wziąć udział jeszcze dwoje aktorów....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: dramat w 2 aktach

Podpisuję się w 100 % pod tą opinia.Spektakl tragiczny,a Ibisz kompletne dno aktorskie.Całość żałosna i beznadziejna.Ja żałuję wydanych pieniędzy i straconego na coś takiego czasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie eee

byłoby zbyt MROCZ...ne

hmmm...

kultura masowa zawitała w zacne mury Filharmonii...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

gdzie ty masz filharmonie?

naucz sie czytac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Blondynki

Przedstawienie było super. Bardzo mi się podobały piosenki. Skecze mnie powaliły.
Drodzy Internauci to w jaki sposób komentujecie świadczy o Waszej kulturze osobistej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

:-) i tak trzymać

Jestem zachwycony tym przedstawieniem, a przede wszystkim piosenkami Wróć ty moja suszarko do łez. Piosenki jak z prawdziwego musicalu amerykańskiego. Skecze były znakomite. Najbardziej rozchichotał mnie Pan Stockinger jako murzyn łowicki Oblatywacz Trampolin z Chicago. Brawa dla autora, który napisał prawdziwą muzyczną komedię, lekką i wcale nie łatwą, bo dającą do myślenia. A najmniej mi się podobało to, że przedstawienie było zorganizowane w Filharmonii, a nie w prawdziwym teatrze. Aktorzy musieli się nieźle nabiegać, żeby trafić na siebie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Blondynki wolą mężczyzn

Postanowiłem się wyluzować będąc przejazdem w Trójmieście i wybraliśmy się ze znajomymi do Filharmonii na Blondynki wolę mężczyzn. Komedia muzyczna w dobrym stylu (szkoda, że bez muzyki na żywo). Wzruszające piosenki (O Suszarce do łez) jak i prześmieszne (Zakochałam się w Idiocie). Rapowanka o trzech świnkach jak na usypiankę dla Blondynek była w sam razik:)
To b. inteligentne przedstawienie. Przewrotny tytuł znanego filmu z Marilyn Monroe Mężczyźni wolą blondynki. Nie każdy to już dzisiaj kojarzy. Piosenka o Marlenie Dietrich no, no, no klasyczny numer w amerykańskim stylu (nie wiedziałem, ze miała tylu sławnych kochanków Hemingway, Gary Cooper, Remarque, Gabin). Skecze do wyturlania, gdyby było gdzie to bym się poturlał, bo nieludzko śmieszne . Polecam wszystkim !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

orientuje się ktoś czy i kiedy będą grali w Krakowie? Uwielbiam Stockingera i chętnie bym go na żywo zobaczyła :)))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czekaj, czekaj... W którym to on szpitalu przyjmuje...

Jak mi się przypomni to napiszę!

Blondynki wolą mężczyzn

z przyjaciółmi się wybieramy i kupiliśmy już bilety :) Spektakl odbędzie się 10 grudnia w Nowohuckim Centrum Kultury! Nie ma to jak samemu sobie zrobić prezent mikołajowy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jakaś masakra !!!

Byłam w tamtym roku, to jakiś dramat!!! Dobrze, że organizatorzy mają przyjaciół, przynajmniej jakieś pozytywne komentarze ktoś napisze. Zdecydowanie nie polecam - nawet za darmo !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Teatr dla Blondynek!

Teatr tylko dla Blondynek i tych płci żeńskiej i tych płci męskiej,ha ha ha
Straszne!!!!!!!!!!!!!!

Blondi!!

Blondynki nic nie wiedzą o mężczyznach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Blondynki wolą kobiety.

śmieszna parodia nie wiadomo czego,dialogi z gimbazy!

Blondynki wolą głupszych od siebie!!!

Blondynki są głu...ie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

tragedia dramat i porażka

Prostackie żarty, żałosne teksty. Ibisz narcyz z łupieżem. Kawalec obleśny. Stockinger podstarzały goguś. Dziewczyny próbują nadrabiać pupami. Jaja sobie z nas robią z taką sztuką!!! Wracać do stolicy!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fajna rozrywka

Fajna rozrywka traktująca z przymrużeniem oka standardy spektaklu teatralnego, kabaretu i musicalu. Koszarowy humor wpleciony w rewie taneczno-muzyczną. Trudno nie wyjść z uśmiechem na twarzy. Wszystko należy oczywiście potraktować z należytym temu przedstawieniom przymrużeniem oka. Brak Pana Milowicza rekompensował Pan Kawalec i traktujący siebie z dystansem Pan Krzysztof Ibisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdańsk 06.12.2013

C H A Ł T U R A ! ! !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

rozrywka średnia, humor tani, kabaretowy, spektakl bez głębszej myśli i pomysłu

zaczyna się w miarę dobrze, ale później to tani kabaret, Ibisz z aktora zmienia się w konferansjera zapowiadającego poszczególne gagi... Nie polecam, chyba że w dobrym towarzystwie rozśmianych znajomych i to po jakimś drinku

ŻENADA!!!!!!!!!

ŻENADA,DRAMAT,nie wiem jak to określic , wyszliśmy z mężem przed końcem przedstawienia, wszytkim odradzam,SZKODA PIENIĘDZY I CZASU.Płytkie żarty (sprzed potopu), czasem uwłaczjące inteligencji człowieka.Tani humor,masakra, brak mi słow na określenie tego co zobaczyliśmy.ODRADZAM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Koszmar

Stracony czas i pieniądze. Tak naprawdę zaśmiałam się tylko raz. Dowcip żenujący. Nie polecam nawet wrogom.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Awantura w Chioggi (16 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Awantura w Chioggi . "AWANTURA W CHIOGGI" Carlo Goldoniego w reżyserii...

Ciemności kryją ziemię (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Ciemności kryją ziemię . CIEMNOŚCI KRYJĄ ZIEMIĘ Na podstawie powieści...

Musical Kosmos (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Musical Kosmos . Musical Kosmos Niepowtarzalna opowieść Wszechświata,...