Błoto posniegowe

Witam
Mam pytanie czy pokazał się u kogoś od wczoraj jakiś pług, żeby sprzątać topniejacy snieg i błoto. Straszne koleiny na bocznych ulicach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Błoto posniegowe

Tak był, bardzo ładnie wysunął luźny śnieg.
Byłem mile zaskoczony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

U nas też był Licznik nabity w km Łyżka wysoko podniesiona i tylko przejechał Nic nie zgarnął Tragedia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzisiaj taki pług pruł drogą wojewódzką, na której nie ma śniegu a w bocznych można się utoipć. Niska kultura pracy i cwaniactwo. U pługowych i ich przełożonych.
Ul. Gryfa Pomorskiego przecięta szlabanami i tablicami z zakazem ruchu, -"zgodnie z procedurami" Tam po obu stronach wybija woda, spływa też z wyej położonych ulic a odpływy do rz. Kaczej odcięte. Tam był naturalny ciek. Teraz stale podsypują piach i żwir, a wszystko "psu na budę" Ktoś za to powinien nieźle beknąć i zwócić koszty, które przecież my ponieśliśmy. Totalna dewastacja przyrody."
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeździł po Bojanie z podniesioną łyżką, sam się zakopywał w śniegu, a za km my płacimy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakiś dramat. Ktoś naprawdę powinien polecieć że stołki za takie odśnieżanie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze chwila a padnie pytanie, kedy mopami zbiorą wode
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...