Bogna Hair Design

Fryzjerzy

Gdańsk, Romana Dmowskiego 10A/E

Pan Wojtek super (1) Jeżeli chcecie pięknego blondu polecam Pana Wojtka jestem bardzo zadowolona z... Magdalena Wprowadzanie Klienta w błąd (1) Zarejestrowałam się na "Baleyage w cenie 250 zł" przez Ich system... Klientka OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!! (1) Salon wybrałam kierując się opiniami, niestety każda minuta przynosiła coraz... Elżbieta
Bardzo mocno odradzam. (1) Witam, bylam w salonie na strzyzeniu. Jestem rozczarowana efektem koncowym,... klient Zadowolna. (1) Ja polecam szczególnie pana Kamila. Dzisiaj znów udowodnil ze wie o czym mówi... Justyna Rozczarowanie (1) Pani Kasia zniszczyła mi włosy. Miała je lekko podciąć, a wystrzępiła tak,że... niezadowolona była klientka Totalna porażka ,Spalił mi włosy !!!! (1) Ten salon to jakieś nie porozumienie , ostrzegam wszystkich zanim się wybiorą... Karolina syf i brud (1) Zdecydowanie nie polecem tego salonu. Skorzystałam z usług Pana Kamila i Pana... Oliv Pan Kamil znów ratuje (1) Polecam Pana Kamila. Byłam dziś u niego ze źle obciętymi włosami. Podeszłam... KL pomoc w beznadziejnych przypadkach (1) Włosy miały nie ten kolor.. sciaganie, nakladanie nowego koloru,... kasia Polecam (1) Byłam ostatnio na strzyżeniu u Pana Itodo Moi znajomi byli zachwyceni moją... kasia Joanna - opinia (1) Byłam u p.Kamila dwa razy. Za pierwszym razem zachwyt, fryzura idealnie... Joanna Polecam Pana Kamila (1) Zdecydowanie mogę polecić Pana Kamila, do którego poszłam ze źle obciętymi... KL REWELACJA (1) Bylam w tym salonie tylko 2 razy ale juz wiem ze wizyt bedzie o wiele wiecej ! Daga Super Pani Kasia (1) Korzystałam z usług Pani Kasi już kilkakrotnie.Zawsze wychodziłam bardzo... Agnes Polecam ! (1) Witam ! Byłam na balejażu u pani Katarzyny i jestem zachwycona . Obsługa była... Kamila Ola - opinia (1) Do salonu Bogna Hair Design trafiłam ponad pięć lat temu, zaprowadzona przez... Ola