Boisko przy szkole

Witam, wiecie moze jak jest z korzystaniem z boiska przy szkole? Czy poza godzinami szkolnymi bramki sa otwarte?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: boisko przy szkole

Tak. Za darmo. Każdy może przyjść. Za darmo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bzdury piszesz. Boisko jestem zamknięte i nie ma do niego dostępu. Możesz zadzwonić do Rady Dzielnicy i zamówić boisko na dany dzień i godzinę (o ile będzie wolne) i wtedy będziesz mógł rozmawiać na temat wynajęcia. Gawrych z PO z Pucka zarządzający obiektem twierdzi, że Oni nie będą pilnować obiektu i jeżeli rada dzielnica będzie pilnować to będą udostępniać. Ale już sąd zajął się prywatnym zarządcą , który bezprawnie przejął szkołę (Gawrych z PO,Adamowicz z PO itd). Jeżeli szkoła byłaby samorządowa to wtedy będzie miała swoją ochronę i wtedy pewnie nie będzie problemy z otworzeniem bramy i udostępnieniem obiektu (boisk i placu).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Łooo matko, ale stek bzdur... Chociaż od zwolenników tej frakcji politycznej wiele oczekiwać nie można.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...