A ja myślę, że z racji tego, że forum jest anonimowe to każdy na każdego bez żadnych konsekwencji. Wyprowadzanie się z bloków, gdzie nic nie mogliście I tu się wyżywacie. Na wszystkich i o wszystko. Dlaczego? Bo jesteście anonimowi. w bojanie tak jak w innych miejscach są place zabaw z hałaśliwymi dziećmi, miejsca, w których spotyka się młodzież, A ta wiadomo nie mówi szeptem. Od g.22 obowiązuje cisza nocna-dla wszystkich i bez wyjątku! Również dla was dorosłych i rowniez w okresie letnim. Ci co najwięcej tu krzyczą to sami często nie potrafią się zachować. Forum powinno być imienne, wtedy byłoby więcej milszych ludzi. Jak ktoś uważa, że zgodnie z prawem zostały przekroczone granice To niech reaguje, również powiadamiajac policję. Tylko wtedy robimy to z imienia i nazwiska, a za wzywanie radiowozu dla swojego widzimisię grozi mandat. A młodzież, która pali ogniska w lesie powinna przenieść to na swoje podwórka. Ja sam jak zobaczę ogień w lesie zawiadomię nieanonimowo policję. Dzieci na boisku, placu zabaw czy szkole mi nie przeszkadzają, ale po g.22 nie powinni hałasować, A już jak ktoś puszcza głośno muzykę ( wiem, który to chodzi z głosnikiem po wsi i robi sobie obciach) to również musi liczyć się z konsekwencjami.
5
1