Bojańskie Wyjkowyje

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam.
Szanowni Państwo skoro już piszecie o kolekcjonowaniu kobiet przez wszystkim wiadomą osobę polecam przyjrzeniu się owej młodej pani, która pracuje w przedszkolu od kilku lat. Zastanawiający jest fakt, iż o wiadomych paniach piszą wszyscy a o tej młodej pannie nikt.

Hm. Zastanawiam się dlaczego tak lubi te blondynki....

Czyżby wychodził z założenia, iż wszystkie blondynki maja IQ jak te z kawałów o blondynkach?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bojańskie Wyjkowyje

Myślałem, że poważny temat zostanie poruszony a tu pierdoły, jak w gniocie telewizyjnym dla gawiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja uważam że bardzo ciekawy temat:).Pytanie tylko o która blondynkę chodzi? Kilka ich tam w przedszkolu pracuje;)

A co cię to obchodzi? Jesteś święty? A może samym Panem B? To dorośli ludzie i robią co chcą - nie twoja sprawa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli ktoś ma czelność głosić kazania z ambony, najpierw spojrzy na swoje życie, nie upokarzając przy tym ludzi.
Niech nie głosi kazań o małżeństwie , problemach z nim związanych będąc goryszy niż niejeden świecki .
A kto jest tą blondynką - każdy kto mieszka w Bojanie, wie o kogo chodzi.

Ja nie wiem i nie obchodzi mnie to. Dziwię się tylko, że co niektorzy za materac robią. Pewnie gdyby tylko mieli okazję też sobie.......popatrzyli hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A mi się wydaje że ten Janusz K to nie kto inny jak jakaś cholernie zazdrosna "koleżanka". Jak ludzie potrafią się zeszmacić i publicznie oczerniać innych pod pseudonimem. Ja widzę że w Bojanie każdy na tym forum może być posadzony o wszystko, bo jest ono anonimowe - co za żałość
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko możliwe. Mnie denerwują te ciągłe zmiany pań przedszkolanek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A zmiany będą dopóki przedszkolanki beda zarabialy po 1200 zl na rękę.

Atmosfera pracy jest tam fatalna m.in przez wspomniana blondynke, która ze wszystkim leci do swojego kochasia księdza...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

Nowy Sołtys (76 odpowiedzi)

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys....