Bombay Ekspress

Temat dostępny też na forum: Bombay Ekspress
Bombay Ekspress - impreza taneczna, która porwie Was w rytmie bollywoodzkiej muzyki prosto do Bombaju, ponownie w Trójmieście. Znakomita zabawa przy przebojach z indyjskich filmów, konkurs dla spostrzegawczych związany z bollywoodem, pokaz tańca - to główne punkty programu.Mile widziane stroje stroje nawiązujące do klimatów bollywood.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:-)

Super :-) Mam tylko nadzieję, że w końcu organizatorzy zrezygnują z konkursów, które rozbijają imprezę :-( Liczę też na więcej bardziej znanej muzyki filmowej :-) Pozdrawiam Monika :-)

Wg mnie konkursy są ok. Dodają imoprezie różnorodności. Byleby to miało wszystko ręce i nogi, a nie bylo bylej ak przeprowadzone, jak ostatnim razem.
Co do muzyki - dołączam się do Moniki - więcej znanych kawałków prosimy:)
Pozdrowienia:)
PS. Ja bym chętnie na takiej imprezie widziała możliwośc skosztowania samosów, damodarków albo innych pyszności hunduskiej kuchni

Inne tematy z forum

Lord Of Lasers (7 odpowiedzi)

Światło, dźwięk i emocje. Lord of Lasers wraca w wielkim stylu! Lord of Lasers - widowisko, o...

Pizza Forum (3 odpowiedzi)

Pizza Forum to idea mająca na celu przekazanie profesjonalnej wiedzy dotyczącej biznesu...

XIV Edycja Festiwalu Filmów Żeglarskich JachtFilm (4 odpowiedzi)

14. Festiwal Filmów Żeglarskich JachtFilm odbędzie się w dniach 7-8 lutego 2026 roku w Muzeum...