Re: Borelioza
Czystek , rdestowiec japonski, ashwagandha, stephania tetranda , zen szen syberyjski i innne ....to sa ziola ktore zazywam plus inne suplementy ...bolerioze zdiagnozowano u mnie niedawno, okazalo sie ze mam ja od wielu lat , wiele badan, wizyty od lekarza do lekarza , nasilanie sie obawowo....nie wiedzialam co mi jest az w koncu wyszlo.... przeczytalam juz chyba wszystko na temat boleriozy, w tym momencie "lecze" sie wedlug tzw protokołu Buhnera ktory opracowal wlasnie zestaw srodkow pomagacych w boleriozie, przeczytalam tez jego ksiazke Pokonac bolerioze gdzie wlasnie tez podajeaprogram leczenia ....jak napisano tez powyzej - boleriozy sie nie wyleczy , chodzi by jak nabardziej wzmocnic uklad autoimmunologiczny w walce z infekcja i patogenami , owszem sa ziola - ktore tez mam , a ktore zabiaja krętki bolerii a chcac skuteczne leczyc bolerioze konieczne jest rownoczesne dzialanie z czterech stron : zabijanie kretkow , stymulacja sil obronnych organizmu , wzmacnianie tkanki lacznej oraz leczenie obawowe ... wczesniej nie wiedzialam na temat boleriozy prawie nic, teraz wiem chyba wszystko czego moglam sie dowiedziec ....wiem ze jest nazywana cichym zaboca i moze doprowadzic nawet do SM .....do uruchomienia i innych stanow o ktorych nie chce nawet pisac....kazdego dnia kiedy wstaje zastanawiam sie jak se dzis bede czuła? czy uda sie przezyc dzien "normalnie" czy moze znowu bede tak slaba ze nie bede dala rady ustac na nogach a bole stawow i miesni , glowy czy nawet brzucha beda nie do zniesienia .....mam stany depresyno lekowe od wielu lat, ale wlasnie bolerioza takie obawy tez daje wiec ich nasilenie moze byc tez od niej.....nie wiem czy nie mam koinfekcji , neurobolerioze na razie wykluczam , choc prawdopodonie zaatakowala mi pien mozgu stad stale mam nieprawidlowe wyniki eeg glowy a tak tez sie zdarza .....ok koncze juz moj wywod , chetnie tez porozmawialabym z kims kto zmaga sie z bolerioza , czasem mam chwile wielkiego zwatpienia, chcialabym miec drugie dziecko ale wiem ze byc moze nie bedzie to nigdy mozliwe .....pozdrawiam
1
0