Boże Narodzennie poza domem...Gdzie?

Temat dostępny też na forum: Chełm
w tym roku postanowiliśmy spędzić Boże Narodzenie dość nietypowo.Nie w domu przy stole lecz na wyjeździe.
Może macie sprawdzone miejsca ,bądź firmy na terenie kraju ??

Z góry dziękuję za propozycje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Boże Narodzennie poza domem...Gdzie?

Hotel Spa Lidia w Darlowku lub Kozi Grod w Pomlewie.Oba te miejsca sa przeze mnie sprawdzone i z czystym sumieniem polecam....

http://www.baginscyspa.com.pl w Pobierowie Też jest fajnie, co prawda nie byłam tam na święta, ale byłam na weekend i cała rodzinka była zadowolona. W okresie jesienno - zimowym mają świetną promocję, cena za dobę z pełnym wyżywieniem oraz mozliwościa korzystania z basenu, sauny, jaccuzi i fitnesu to 100 zł , warunki w pokojach na bardzo dobrym poziomie, zajęcia aqua aerobiku. Pojedź nawet na weekend i sama się przekonaj . Z tego co wiem też organizują święta.

Zapraszam na kaszuby :))) Promocyjne ceny i przepyszne,polskie jedzenie. Pierogi domowej roboty,mięsa i ryby.Kuligi,ogniska pieczenie prosiaka itp. Dla grup duże zniżki :)))
Wszelkie info na maila :)
marzanna.krzeszna@onet.pl

napewno odradzam adglię i irlandię ;)

adglia ????? Nie znam...

Inne tematy z forum

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (85 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...