Brak odpowiedzialności za realizację usług
Największym skandalem fakt, iż realizując świadczenie w klinice Miladent i dokonując płatności na jej rzecz, klinika nie odpowiada za usługi wykonane przez pracujące tam osoby. Mój przykład: leczenie kanałowe przez P. Oliwię Z. - ząb po leczeniu zaczął pobolewać, zgłosiłam się do Miladent celem weryfikacji i otrzymałam informację, że P. Oliwia już tam nie pracuje, więc jeśli coś mnie boli - muszę jej szukać i umówić się do niej, bo klinika miała z nią umowę cywilno-prawną, więc P. Oliwia osobiście odpowiada za leczenie. Oczywiście po kontakcie z P. Oliwią - musiałabym płacić drugi raz za leczenie, bo P. Oliwia pracuje teraz w gabinecie prywatnym i nie może mnie przyjąć ot tak w ramach gwarancji wykonanej przez siebie usługi. Zatem UWAGA - weryfikujcie rodzaj zatrudnienia podczas umawiania wizyty do dentysty, bo może się okazać, że wyrzucacie pieniądze w błoto :( Z drugiej strony to jest chore - płaciłam klinice, czy serio muszę weryfikować rodzaj zatrudnienia, aby nie mieć obawy co do leczenia i jego konsekwencji? Na plus Dr. Adam Zedler - nie ma lepszego chirurga pod całym słońcem.